Sadece Arkadaşız dizisi, sadece fragmanıyla bile fena sarstı!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – İkisi de birbirinden başarılı oyuncular. Genç kuşağın uyarı çeken isimleri. Rol aldıkları her yapımdaki performansları ile izleyiciden büyük övgüler alıyorlar. İşlerine dört elle sarılan, yaptıkları işlerle takdir görebilen, oyunculuktaki yetenekleriyle yapımcıların da gözdesi olan iki isim Kubilay Aka ve Hazar Ergüçlü, Yalnızca Arkadaşız dizisinde buluştular.

İki başarılı oyuncunun rol aldığı diziyle ilgili bir zaman önce haberler gündeme gelmeye başlamıştı. Exxen için çekilen dizinin ilk tanıtımının yayınlanmasının peşinde sosyal medyada da bir coşku yaşandı hemen hemen! İki oyuncunun yer aldığı dizinin fragmanı ile bile bu dek etkilemesi ve merak ettirmesi sonrasında, diziyi izlemek için sabırsızlanan Exxen aboneleri, hemen yayın tarihini bekliyor…

Yalnızca Arkadaşız dizisi, Love Snack isimli diziden uyarlanmakta. Dijital platform Exxen için çekilen ve önümüzdeki günlerde daha da çok konuşulacağı fragmanıyla bile görünürde Yalnızca Arkadaşız dizisinin setinde Kubilay Aka ve Hazar Ergüçlü’nün birlikte pozları yayınlamıştı sosyal medyada.

İkilinin hayranlarını da heyecanlandıran bu paylaşımdan daha sonra fragman daha da fazla merak uyandırdı. Yönetmenliğini Emre Erdoğdu’nun, senaristliğini ise Zeynep Koçak’ın üstlendiği dizide iki başarılı oyuncu,iki taraflı paylaştıkları evin sahibi edebilmek için doğru benzeyen adayını bulmaya çalışan iki kişiye hayat veriyorlar.

 

Sadece Arkadaşız’ın ilk tanıtımı ile birlikte sosyal medyada övgü dolu yorumlar sıralanmaya başlandı. Heyecanı yükselten tanıtımdan daha sonra dizinin çok iyi olduğu, hoş bir projenin gelmekte olduğu, Ergüçlü ve Aka’nın çok yakıştıkları ve iyi bir ikili oldukları biçiminde yorumlar dikkat çekiyor.

Oyunculuk kariyerinde manâlı bir yere sahip olan Çukur dizisinin gerisinde Kubilay Aka ekrana en son Camtavanlar dizisi ile gelmişti. Hazar Ergüçlü ise Alev Ateş dizisinden daha sonra uzun zamandır ekrandaki dizilerde yer almıyor.
Ergüçlü, BluTV için çekilen Gizli dizisinde oynamıştı en son.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/sadece-arkadasiz-dizisi-sadece-fragmaniyla-bile-fena-sarsti/1332333