Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine kadar nikah masasına oturacağı konuşulan spiker Ece Erken ve aşkının oğluyla yepyeni bir harmoni kurmak için birçok yer gezen Şafak Bey, son kararı 42 yaşındaki meşhur isme bıraktı. 

Acarkent Vadi Evleri'ni beğenen Ece Erken'in bir dediğini iki etmeyen meşhur avukat, buradan 9 milyon TL'ye bir ev satın aldı.

Satış işlemlerini çabucak tamamlayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Ece Erken, kısa süre önce de yeni dairelerine taşındı. sırası gelmişken meşhur spiker, evin A'dan Z'ye bütün dekorasyonuyla da kendisi ilgilendi.

ŞİMDİ DE BODRUM'DALAR

Tam kapanma dönemini de aşkının lüks teknesiyle Bodrum'da geçiren Ece Erken, sosyal medyadan da tatil anılarını paylaşarak dosta düşmana nispet yaptı.

giderken Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın başkan olduğu dönemde idare heyeti üyeliği yapan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, o dönem Orman'la ilgili fiziksel eleştiriler karşısında "Biz hiç para görmedik oysa, kesintisiz para arıyoruz" demişti.

Meşhur avukat, geçtiğimiz günlerde de sevgilisi Ece Erken'in Youtube kanalındaki programına davetli olmuş ve "Para aramaya devam ediyorum lakin bu sefer kendim için" cümlesini kullanmıştı.

Ünlü avukatın Beykoz'da Ece Erken'le kuracağı yeni hayat için aldığı 300 metrekarelik dairenin büyüklüğü, "Ece'yi uçuran daire" esprileri yaptırdı.

Eski eşi Serkan Uçar'dan bir oğlu olan Erken, Eymen'le Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun çok iyi anlaşmasıyla hayli mutlu…

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/safak-mahmutyazicioglu-ece-erken-icin-kesenin-agzini-acti-haberi-532321