Meşhur oyuncu ve yönetmen Şahan Gökabakar, pandemiyle birlikte sosyal medyayı etkin kullanan ünlü isimler aralarında yerini aldı. Oysa Şahan Gökbakar bir süre daha sonra sosyal medya hesaplarını kapatma kararı aldı.

Bir dergiye görüşme veren ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, Instagram hesabını neden kapattığını şu sözlerle anlattı:

"Bilhassa bu pandemi döneminde, yaptığım paylaşımların anlamsızlığını fark ettim. O nedenle ben neden her gün resim koyuyorum diye düşününce koymayayım daha iyi dedim. Baktım tekrar kesintisiz elim gidiyor, bir şey paylaşmasam da vakit geçiriyorum manâsız abes; en iyisi kapatayım dedim ve Instagram'ımı dondurma kararı aldım. Fazla da iyi geldi.

'GÜNLÜK YAŞAMSAL PAYLAŞMANIN AMAÇSIZ OLDUĞUNU FARK ETTİM'

İnsan kesintisiz aynı şeyi yaptığı süre fark etmiyor fakat, çok yararsız bir hareket oraya kesintisiz fotoğraf düzenlemek, eğer bir amacınız yoksa. Bu işten para kazanmak ya da işte herhangi bir şeyi takdim etmek, reklam vb. gibi bir amacınız yoksa, günlük hayatı paylaşmanın amaçsız bir eylem olduğunu ayrım edip, dondurdum. Hayatımda her yerde çok garip şeyler olursa paylaşmak istediğim, o zaman açarım baştan."

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/sahan-gokbakarin-aldigi-ani-kararin-perde-arkasi-ortaya-cikti-haberi-532382