Milliyet Gazetesi'nin haberine kadar Şahan Gökbakar, Marmaris'te turistik Selimiye ile Turgut Mahallesi arasında yer alan Delikyol mevkiindeki karadan ulaşımın olmadığı koyda bir zaman önce Ankara'daki bir profesörden 10 milyon TL'ye dubleks villa satın aldı.

İddiaya tarafından; Gökbakar, Marmaris'e 67 kilometre mesafedeki mahallede satın aldığı villasının önündeki sahile izinsiz iskele yaptırıp, 'Özel mülktür girilmez' tabelası astı, sahile deniz kumu döktürüp, denize burçlar kuşağı botla tonoz bıraktı. Gökbakar'ın tabelayı astığı anlar koydaki teknelerden görüntülenip, sosyal medyada paylaşıldı, basında yer aldı.

Çıkan paylaşımlar ve haberlerin arkasında Muğla İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü söz konusu alan ile ilgili çözümleme başlattı. Marmaris Belediyesi yetkilileri konunun kendi mesuliyet alanlarında olmadığını, Muğla Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise kendilerine konuyla ilgili bir talep gelmediğini bildirdi.

öte taraftan Gökbakar'ın 20 gün önce motor yatına Marmaris'te özel bir marinada bakım yaptırdığı öğrenildi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/sahan-gokbakarin-villasinin-bulundugu-koya-kacak-iskele-iddiasina-inceleme-haberi-535248