Şahan Gökbakar'ın reytingleri alt üst eden Recep İvedik serisinin son filmi 16 Şubat'ta sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. 

Geçtiğimiz hafta Recep İvedik 5'in fragmanı Youtube'da yayınlamış ve milyonlarca kişi tarafından 1 hafta içerisinde izlenmişti. 

Filmin baş karakteri Recep İvedik'in bu kez de spor oyunlarında yaşayacağı maceraların anlatıldığı filmde Azerbaycanlı bir boksöre yumruk atıldığı sahne tartışma konusu olmuştu.

Farklı ülkelerin kardeş insanları Recep İvedik 5'teki sahne nedeniyle Şahan Gökbakar'a tepki gösterince ünlü komedyen filmden o sahneyi çıkarma kararı aldı. 

"Seve seve bu sahneyi filmimden çekiyorum"
Şahan Gökbakar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı, "İki gün evvel Recep İvedik 5’in fragmanını yayınladık ve çok büyük bir ilgi gördü. İki günde on milyon izleme oldu ve herkese teşekkür ederim. Fragmandan sonra çirkin bir polemik başladı. Ben filmlerimi gülmek ve güldürmek için yapıyorum. Bir Azerbaycan Türkü kardeşimi bile üzmek benim gönlümü derinden yaralar. Seve seve bu sahneyi filmimden çıkarıyorum. Böylece hem kardeşliğimizin hem de dostluğumuzun mertçe bir kanıtı olsun. Art niyetle, filmimin üstüne gitmeye çalışanların da oyunu bozulmuş olsun. Tüm Türk milletini saygıyla selamlıyorum."