Star Tv'nin ekranlara 'merhaba' diyen dizisi Şahane Damat'ın Melike'si Burcu Özberk kimdir nereli kaç yaşında Biyografisi? Burcu Özberk daha önce hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı? Burcu Özberk'in sevgilisi kim? Güneşin Kızları dizisi ile ön plana çıkan güzel oyuncuyu yakından tanıyalım.

Star Tv ekranlarında yaza bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan Şahane Damat izleyiciden büyük ilgi toplayacağa benziyor.Henüz çiçeği burnunda olan dizinin oyuncu kadrosunda da güçlü isimler rol alıyor.. Yönetmenliğini Raşit Çelikezer’in üstlendiği dizi oldukça iddialı ve kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip. Başrollerini yetenekli oyuncular Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru’nun paylaştığı dizide, tecrübeli sanatçılar Nükhet Duru ve Erhan Yazıcıoğlu da yer alıyor. Hande Kaptan, Mesut Yılmaz, Murat Carim, Selin Uçer, Binnur Şerbetçioğlu, Köksal Engür, Leyla Göksun ve Selim Gürata’ da dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden.



Burcu ÖZBERK Kimdir?

1990 senesinde Ankara'da dünyaya gelmiştir.Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. İlk olarak oyunculuk hayatına Muhteşem Yüzyıl adlı Osmanlı dizisi ile başlamıştır.Pargalı İbrahim Paşa'nın kızı olarak dizide rol almıştır.Gösterdiği oyunculuk performansı ile yıldızı parlayan ünlü isim son olarak Güneşin Kızları adlı dizide rol almıştır. Diğer Oyuncular

Ali Ersan DURU Kimdir?

19 Eylül 1984 senesinde Ankara'da dünyaya gözlerini açmıştır.Ünlü oyuncunun 4 kardeşi bulunmaktadır.Annesi karadenizli babası Ankaralıdır.Eskişehir, Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümü mezunudur.İlk olarak oyunculuk hayatına Lale Devri dizisi ile başlamıştır.Son olarak Bugünün Saraylısı adlı dizide rol almıştır.

Nükhet DURU Kimdir?

Türk Pop müziğinin önemli sevilen isimlerinden birisi olan Nükhet Duru, 19 Mayıs 1954 senesinde Niğde'de dünyaya gözlerini açmıştır.1971 yılında henüz daha 17 yaşında iken Florya Deniz Kulübü'nde dans müziği orkestrasında solistlik yapmaya başladı.1974 senesinde ilk 45'lik plağını çıkardı.Renkli kişiliği, sempatik olması ve ilerleyen yaşına rağmen hala fiziği ile göz kamaştıran Nükhet Duru, pek çok ses ve talk show programında jüri üyeliği yapmıştır.Şimdiye kadar 24 albüm çıkarmıştır.Pek çok konser vermiş, dizi ve filmlerde rol almıştır.Son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan Benzemez Kimse Sana adlı programda jüri üyeliği yapmıştır.