Sabahleyin Gazetesi'nden Istek Yaman Demir'in haberine tarafından Beyza Kendirci, kendisini Terapist ve Aile Yaşam Koçu Bevliye Uzmanı hekim olarak tanıtıyordu.

Genç bayan, İstanbul'da özel bir üniversiteden mezun olduğunu gösterir diploma ile Beşiktaş'ta bir hastanede çalışmaya başladı.

Sosyal medyayı faal olarak kullanan doktor, kısa sürede ününe ün kattı.

İddiaya tarafından geçtiğimiz günlerde bir ihbarcı Kendirci'nin diplomasının sahte olduğunu belirtip, mezun olduğu üniversiteye ihbarda bulundu.

DİPLOMASI SAHTEYMİŞ

İhbar sonrası laf konusu üniversite araştırma yaptı. Araştırmada genç kadının üniversitede hiçbir dönem eğitim görmediği ve okulda herhangi bir bölüme ait kaydının olmadığı ortaya çıktı. Üniversite, belirlediği şart sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına kabahat duyurusunda bulundu.

ÜNİVERSİTE ŞİKAYETÇİ OLDU

Üniversite yetkililerince sunulan dilekçede, Kendirci'nin üniversitenin adını kullanarak oluşturduğu sahte diplomayla kabahat işlediğini ve cezalandırılmasını gerektiğini kaydetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/sahte-diplomali-doktor-beyza-kendirci-hakkinda-sorusturma-baslatildi-haberi-536173