Bursa’da yaşamış Rahman E., gördüğü tedaviye karşın bel fıtığı şikayetleri geçmeyince Facebook’ta kendini fizyoterapist olarak tanıtan G.K.’ya başvurdu. Bir hafta arayla 4 seans bölge adamın bel fıtığı, yanlış çare sonucunda patlayıp istikrarsız omurilik sinirlerine zorlama yaptı. Belden aşağısı tutmayan adamın hayatı kabusa dönüştü. 8 takvim işinden olduğunu söyleyen Rahman E. “Kredilerimi ödeyemedim, geçimimi sağlayamadım. Ağır bunalım geçirdim. Yanlış dilekçe sonucu belimden aşağı uyuşuklukla yaşamak zorunda kaldım” dedi.

FACEBOOK’TAN BULDU, YAŞAMSAL KARARDI

Bursa’da yaşamış ve bir otomotiv şirketinde çalışan Rahman E. (35), gördüğü tedaviye karşın bel fıtığı şikâyetleri sürünce Facebook’ta kendini fizyoterapist olarak tanıtan G.K.’ya başvurdu.

2020’nin Kasım ayında G.K.’nın İstanbul Kadıköy’deki muayenehanesine giden Rahman E., bir hafta arayla 4 seans aldı. Her seans için 600 lira ödedi. Yurtdışında eğitim aldığını söyleyen G.K., Rahman E.’nin belini çekti.

BELDEN AŞAĞISI TUTMAZ OLDU

Bu sırada fıtığı patlayan adamın fıtık içindeki akıcı omurilik sinirlerine baskı yaptı. Bursa’ya dönen Rahman E.’nin belden aşağısı tutmaz oldu. Apar topar ameliyat olan Rahman E., ameliyata rağmen sağlığına kavuşamadı.

“8 YILLIK İŞİMDEN OLDUM”

Savcılığa suç duyurusunda yer alan Rahman E., “7 ay rapor aldım, işe gidemedim. 8 takvim işimden oldum. Kredilerimi ödeyemedim, geçimimi sağlayamadım. Ağır depresyon geçirdim. Yanlış dilekçe sonucu belimden aşağıda uyuşuklukla yaşamak zorunda kaldım. G.K. ‘Özür dilerim, maddesel ve manevi arkandayım’ dedi fakat yeniden aramadı” dedi.

Sabah’tan Istek Kaya’nın haberine tarafından ifadesi alınan G.K. ise Uzakdoğu’da masaj eğitimi aldığını ve terapistlik yaptığını, uygulamalar sonucu fazla sayıda kişinin rahata erdiğini söyleyerek suçlamayı reddetti.

Tedavi merkezini kapattığı belirli G.K.’nın çare yetkisinin bulunmadığı belirlendi. Diploması olmadığı halde hasta çare olan G.K. için 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/sahte-fizyoterapist-skandali-belini-cekerken-fitigini-patlatti.html