Sabahtan Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre yaklaşık iki yıl önce arkadaşının doğum günü hatırasına yapmak için gittiği ikamette Golden Retriever cinsi bir köpeğin saldırısına uğrayıp yaralanan oyuncu Hazal Erişkin, tedavi sürecinin meslek hayatını etkilediğini bahane göstererek köpeğin sahibi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na kabahat duyurusunda bulundu.

ARKADAŞLARI HASTANEYE KALDIRDI

İstanbul Sarıyer'de gerçekleşen olayda çene kemiği çatlayan ve dişleri kırılan Yetişkin, dilekçesinde "Durum sırasında hayvan uyur halde değildi. Köpeğe herhangi bir temasım olmadı. Köpek bana yaklaşık yarım metre uzaklıktayken yere oturmak üzereydim" dedi.

12 yaşındaki Golden Retriever cinsi köpeğin, önce üç defa sol çenesine diş geçirdiğini peşinde da bir kere sol etap bileğini ısırdığını anlatan meşhur oyuncu, arkadaşlarının yardımıyla hastaneye kaldırıldığını belirtti.

YÜZÜNDE YARALAR OLUŞTU

Çene kemiğinde çatlama ve dişlerindeki kırıkların yanı sıra yüzünde oluşan yaraların iltihaplanması sebebiyle bir vakit dikişlerini aldıramayan oyuncu, uzun süren tedavi sürecinde iki projesini iptal etmek zorunda kaldığı için bedensel manevi kayıplar yaşadığını bahis etti.

Köpeğin sahibi Uğur Güven'in kusurlu olduğunu ve köpeğin ağzında ağızlık olmadığını söyleyen Erişkin, kayıpları için köpeğin sahibinin cezalandırılması için başvuruda bulundu.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/saldiriya-ugrayan-hazal-eriskinden-ugur-guvene-dava-haberi-543931