Meşhur şarkıcı Aynur Aydın’ın, geçtiğimiz gün sahne aldığı mekanda bir hayranının elinden aldığı sigara kullandığı görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ünlü şarkıcı Aynur Kültürlü’ın, geçtiğimiz gün sahne aldığı mekanda bir hayranının elinden aldığı sigara kullandığı görüntüler, sosyal medyayı ikiye böldü.

HAYRANININ ELİNDEN ALDIĞI SİGARAYI İÇTİ

Sahnede şarkı söylediği sırada, sigara içen hayranını gören Aynur Açık Fikirli, hayranının elinden sigarayı alarak kullanmaya başladı. Bu sırada şarkı söylemeye de devam eden Aydın, hem kapalı bir mekanda olmaları hem de ülkedeki salgın hastalıkların yaygın olması nedeniyle tartışma yarattı.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ YAĞIYOR

Ünlü şarkıcının görüntüleri sosyal medyada paylaşıldığı lahza yüzlerce açıklama geldi. Bazı kullanıcılar, “Aynur Aydınlatılmış, Gülşen gibi sanatçılar sadece ahlak bozuyorlar, insanların içinde sigara içince ne geçti eline?” şeklinde açıklama yapıp olaya tepki gösterirken, bazı sosyal medya kullanıcıları da, “Aynur Aydın sahnede sigara içmiş. Eğer suçsa tüm rockçıları ve rapçileri atın içeri, Ha içmese daha iyi olurdu lakin içen ilk kişi yok. Kadın olduğu için mi bu zorlama?” şeklindeki yorumlarıyla şarkıcıya yardım oldu.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/sarkici-aynur-aydin-sahnede-sigara-icti-tepkiler-cig-gibi-yagiyor.html