Sabahleyin Gazetesi'nin haberine göre "Jansowah" ismiyle belli 25 yaşındaki şarkıcı Güler Selçuk'un başı, eski nişanlısı Furkan Akıcı'la belada...

Güler Selçuk- Furkan Akan çifti, geçtiğimiz yıl ailelerin de katıldığı bir törenle nişanlanmıştı.

HAVALİMANINDA PUSU...

İddiaya kadar Akıcı, nişan sonrası genç kadına baskı ve rahatsız edici tavırlar uygulamaya başladı. Güler Selçuk da bunun üstüne nişanlısından ayrılıp Fransa'ya gitti, oysa takıntılı nişanlı peşini bırakmadı. Genç şarkıcı, klip çekimi ve müzik parçaları için Türkiye'ye geldi. Havaalanında pusu kuran Furkan Akıcı, Güler Selçuk'u havaalanından kaçırarak zor kullanarak evine götürüp tekrar tekrar darp etti. Polisi arayarak yardım isteyen genç bayan, canını güç kurtarıp Fransa'ya kaçtı. Bu duruma sinirlenen Akıcı, sosyal medya üzerinden korkutma ve hakaret içerikli mesajlar gönderdiği eski nişanlısını ölümle tehdit etti. Takıntılı nişanlı, genç şarkıcıyı "İstanbul'a dönersen yüzüne kezzap atacağım. Sonun Bergen gibi olacak. Bergen'le benzer kaderi yaşayacaksın" diyerek korkutma etti ve şantaja başladı.

KORUMA TALEP ETTİ

Nişanlı olduğu dönemde ele geçirdiği müstehcen fotoğrafları ailesine gönderen Akıcı, Fransa'ya geleceğini Selçuk'u bulacağını ve öldüreceğini bildiren mesajlar yayınlamaya başladı. İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Güler Selçuk, eski nişanlısı Furkan Akıcı'ın kendisine vefat tehditlerinde bulunduğunu ileri sürerek koruma kararı verilmesini talep etti.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/sarkici-guler-selcuka-kezzapli-tehdit-haberi-548551