Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine tarafından 51 yaşındaki oyuncu, muhabirlerin ekim ayında koronavirüs salgınına yenik düşen babası Fevzi Hünel için taziye dilemesi üstüne şunları söyledi:

"Ola Ki 1-2 ay daha dayanabilseydi, aşılama programına dahil olup kurtulacaktı... Bu yaşananların hepsi Allah'ın takdiri."

"ÇALIŞMAYA İBADET OLARAK BAKIYORUM"

Saruhan Hünel, dijital platformlarda yayınlanacak olan üç proje ile röportaj halinde olduğunu ifade etti.

Hünel, "Hangisi olur bilmem ama yakın zamanda tekrardan kamera karşısında olacağım. Benim için televizyonda, dijital platformlarda fark etmiyor. Yeni geldi, 18 saat çalıştım. Ben çalışmaya ibadet olarak bakıyorum" dedi.

"ARTIK DERS ÇIKARSINLAR İSTİYORUM"

SOSYAL MEDYA fenomenlerinin dizi ve sinema projelerinde rol almasıyla ilgili olarak da konuşan Saruhan Hünel, şu ifadeleri kullandı:

"Siz gider sosyal medya fenomenlerinden oyuncu çıkarmaya çalışıp, takipçi sayıları değin izlenmeyi beklerseniz böyle yaptığınız işlerle beraber ortada kalırsınız. Bundan Böyle bu işlerden ders çıkarsınlar istiyorum."

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/saruhan-hunel-merhum-babasi-hatirlatilinca-duygulandi-haberi-527684