Uyruk Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine kadar Şebnem Bozoklu, önceki gün eşi Kanat Atkaya'yla önceki gün Bebek’te görüntülendi. 

Oyuncu, yoğun çalışma temposundan fırsat bulup arkadaşlarıyla bir araya geldiğini söyledi.

BİT PAZARINA GİDİYOR 

Muhabirlerle sohbet eden Bozuklu’ya bit pazarına alışverişe gittiği anları sosyal medyadan paylaştığı hatırlatılınca şöyle dedi:

"Bit pazarına fazla gidiyorum. Feriköy'deki bit pazarını fazla seviyorum. Garip şeyler buluyoruz. Evle ilgili şeyler alıyoruz. İyi pazarlıkçıyız. Çabuk tüketim moda ürünlerinin dünyaya hasar verdiğini biliyoruz. Bu moda ürünlerini almamamız fazla güç. Hepimizi kendi isteğiyle alıyoruz fakat azıcık daha eski biraz daha ikinci el dünya için daha iyi. Bilhassa eksik kullanılmış şeyler için tercih edilebilir. Fazla daha ekonomik..."

42 yaşındaki hoş oyuncu, 'İkinci el kıyafet seçim eder misiniz?' sorusunu; "İkinci el giysi inanılmaz bir şey" şeklinde cevapladı.

İleride koleksiyon yapabileceğini söyleyen Bozoklu, "Yaparız bir şeyler. Pek projelerim var. Biriktiriyorum. Depom var, mecburen yapmak zorundayız çünkü evimiz birazcık doldu. Pek bir fikrim var" diye konuştu.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/sebnem-bozoklu-her-seyi-bit-pazarindan-aliyor-haberi-538499