Zuhal Topal geçtiğimiz aylarda kendisine kumpas kurulduğu iddiasıyla Seda Sayan ve sevgilisi Erkan Çelik'i mahkemeye vermişti. Yaşanan bu gelişme sonrasında Seda Sayan ve Esra Erol bir taraf olurken Zuhal Topal karşı tarafta yerini aldı. Ve karşılıklı sert açıklamalarda bulundular. 

Zuhal Topal özellikle Seda Sayan'ın kendisine yönelik olarak linç kampanyasını başlattığını, korkudan evden çıkamadığını belirterek mahkemede mağdur olduğunu söyledi. 



Seda Sayan, Zuhal Topal'ın bu açıklamasına karşılık olarak, "Ülke yangın yeri olmuş, herkes vatan millet diyor bu halen tribünlere oynuyor. Neymiş bizim yüzümüzden korkudan, evden sokağa çıkamıyormuş. Millet tankların uçakların altına yattı korkmadı. Korkma bu halk sana bir şey yapmaz, bu kadar olay varken sen kimsin de seni linç edecekler. Ayrıca dava süreci devam ederken dava hakkında demeç vermekte ayrı bir suçtur. Suçun büyüğünü işleyip, iftira attırıp sonra suçsuzu oynamak senin oyunculuğundan kaynaklanıyor biliyoruz ama bu halk aptal değil kızım, kötü oyuncusun." dedi.

Zuhal Topal hakkımda yalan haber yapıldı diyerek Seda Sayan'a yüklenmesine ünlü sunucu fena sinirlendi ve şunları yazdı,