MedyaRadar'ın haberine tarafından Sedat Peker, kendisine yönelik operasyonlar sonrası çektiği videoda eski AKP ve ANAP milletvekili Feyzi İşbaşaran'ın 'kendisini her yere şikâyet ettiğini' belirterek şunları söyledi; 

"ÖNCE AYAKLARINI, DAHA SONRA ELİNİ KIRDIM"

"Ben Ergenekon yargılanmalarında Duruşma Başkanı dedi 'siz güç yanlısıymışsınız', 'evet' dedim. "Önce ayaklarını kırdım, sonradan elini kırdım, kaburgalarını kırdım, en son kafasını kırdım ama yetmedi' dedim. Bende bu tabiat var, yeniden aynısını yaparım. Biz başkasının kızının namusunu kendi namusumuz kabul ederiz. Tecavüz olmaz, olamaz. Pardon derin devletin başı Tolga Ağar yapınca olur! Oldu da!"

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!..


BARIŞ AKADEMİSYENLERİ İÇİN NE DEDİ?

"Ben uzlaşma akademisyenleri için ne dediysem kesmeden vereceksiniz" diyen Peker "Bildiriyi okudum, baktım 'ya bu ilan resmi olarak terör örgütünün olduğu bu ülkede, bitmiş bombalar patlıyor, böylece bir zamanda yayınladılar ki benim okuduğumdan anladığım terör örgütlerin nefes kazandırmak için. Uzlaşma akademisyenliği diye anlamadım. Terör örgütlerine doğrudan doğruya yardım anladım. Benden özür dilememi bekliyorlarsa o vakit bir tanımlama yapacaklar. İki satır yazı yazsınlar. 'Biz kardeşim terör örgütüne yardım için bunu yazmadık' O süre nen normal özür de dilemeyeceğim 'ya hayvanlık etmişiz hakkınızı helal edin' diyeceğim. Dedim ancak 'eğer fakat bir gün bizim devletimizi bu terör örgütleri yıkmayı başarırlarsa, polis işlemez olur, askeriye işlemez olursa bakkal Ahmet, kasap Recep bunlar topraklarını gözetmek refleksiyle mücadeleye başlar' dedim. Ve 'siz onlara yardım olduğunuz için sizi bulurlar' dedim. Sonuna da pimi çekilmiş bomba gibi olan o sözü ekledim. Kanlarınızla da 'duş alacaklar veya alacağız' dedim. Tekrar söylüyorum. Hangi terör örgütüne kim destek verirse versin aynı itikat üzerindeyim ancak bu yazımdan nedeniyle çocukları eşleri korkmuş olabilir. Onlardan da özür diliyorum."

NE OLMUŞTU?

Sedat Peker, Ocak 2016'da Güneydoğu'da yaşanan sokağa çıkma yasakları ve çatışma ortamı neticesinde yaşanan hak ihlallerine ilişkin imza kampanyası düzenleyerek, "Bu suça müşterek olmayacağız" diyen ‘Uzlaştırma İçin Akademisyenler İnisiyatifi'yle bir araya gelen 1128 akademisyen için, "Sözde aydınlar çanlar başta sizim için çalacak; oluk oluk kanlarınızı akıtacağız ve akıcı kanlarınızla duş alacağız" ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: MEDYARADAR

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/sedat-pekerden-yeni-aciklamalar-haberi-532431