Sabahtan Gazetesi'nden Emir Somer'in haberine göre oyuncu Selahattin Taşdöğen geçtiğimiz günlerde İstanbul Mecidiyeköy'de metrobüse binmek için durağa geldiği sırada yanında asistanı ve 8 yaşındaki kızı da vardı. Elindeki bagajla turnikesi olmayan yerden geçerek durağa girmek isteyen oyuncuyu, güvenlik görevlileri durdurdu. Görevliler, Taşdöğen'e akbil basması gerektiğini söyleyince, Taşdöğen akbil bastığını bagajı olduğu için bedava yerden geçtiğini söyledi. Tavır sırasında maskesini indiren ünlü oyuncuyu güvenlik görevlisi uyardığında ise taraflar arasında sözlü tartışma başladı. Ardından güya Taşdöğen ve asistanı Alaattin Dumanoğlu ile güvenlikler aralarında arbede yaşandı.

Dumanoğlu'nun yere düşen telefonu ve gözlüğü kırıldı. Olay yerine polis ekipleri geldi. Taraflar polis merkezine götürüldü.

'EŞKIYA MISINIZ SİZ?'

Güvenlik görevlisi Mehmet Yetkin, akbilsiz geçiş yaptığı için tarafları uyardıklarını ama Taşdöğen'in maskesini indirdiğini, bunun için uyardıklarında ise, "Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben halkın sanatçısıyım. Seni işinden ederim. Haydut mısınız siz, kabadayı mısınız?" yanıtıyla tehdit edildiklerini ileri sürdü ve Alaattin Dumanoğlu'nun saldırısına maruz kaldıklarını anlattı.

SORUŞTURMA TAKİPSİZLİKLE SONUÇLANDI

Selahattin Taşdöğen'in asistanı Alaattin Dumanoğlu güvenlik görevlilerin saygısızca konuştuğunu için ağız dalaşı çıktığını, sonrasında yaşanan darp sebebiyle cep telefonunun ve gözlüğünün kırıldığını iddia etti. Taşdöğen ise kızıyla birlikte metrobüse binmek istediğini, bagajlı yerden geçiş yaptığını, geri dönüp akbilini bastığı sırada güvenliklerin kendisini durdurduğunu ve arasında ağız dalaşı çıktığını anlattı.

Kızının olaydan etkilenmemesi için kenarda polisi beklediğini kaydeden meşhur oyuncu, "Emniyet görevlilerine darp ya da tehditte bulunmadık. Onların bize aleyhinde yaptığı saygısızlık sonucu yalnızca ağız dalaşı yaşandı. bundan başka asistanımı iteleyerek darp etmeye başladılar" dedi.

Savcılık, yürütülen soruşturmada, darp raporu olmayan tarafların şikayetlerini takipsizlikle sonuçlandırdı.

Kaynak: www.sacitaslan.com