Kenan Işık'ın hastalanmasından sonra Selçuk Yöntem'in sunuculuğunu üstlendiği "Kim Milyoner Olmak İster?" isimli fenomen programa katılan Selin Ünver yaşadığı üzücü olay hakkında röportaj verdi. 

Babasının annesini öldürmesinden sonra cezaevine girdiğini anlatması sebebiyle Selçuk Yöntem'de izleyenler tarafından azarlanmıştı.

Selin Ünver, Sabah gazetesine verdiği röportajda duygularını anlattı,

-Selçuk Bey, hayatta gördüğüm en hoş ve nazik insanlardan biri. Açıkçası bu soruyu beni sıkıştırmak ya da durumdan faydalanmak amacıyla sormadığını biliyorum. Zaten 2007'de hakkımda çıkan bir haber var. Ekranda da adım soyadım yazıyor. Doğruyu söylemeyip de ne yapsaydım, yalan mı söyleseydim? Ayrıca benim bu durumla yüzleşmem gerekiyordu. Çünkü okulumda ya da arkadaş çevremde insanlar benim geçmişimi bilmiyordu. Televizyondan öğrendiler.

-Ekranda bunu söylemek benim için de bir eşik noktasıydı açıkçası. Çünkü insanlar geçmişimi öğrenip ya beni yargılarsa diye hep bir kaygım oldu zaman içerisinde. Bu anlamda o soru ve verdiğim cevap hayatımın akışını değiştirdi.Bu durumla ekran karşısında yüzleştim. Evet zordu ama yüzleştim. Başım dik. Artık herkes, her şeyi biliyor ve yargılanma kaygısı gütmüyorum. Ben artık bu durumu aştım ve yaşadığım her şeyi kendi içimde affettim.