Selena’nın Hades’i Sinan Çalışkanoğlu’ndan meslektaşlarına ağır eleştiri!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Taklit yeteneği ile ünlenen isimlerden birisi de Sinan Çalışkanoğlu oldu. 1978 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, orta mektep yıllarından itibaren çalışmaya başladığını ve bu süreçte insanları gözlemlediğini ifade etti.

Sinan Çalışkanoğlu, bu gözlemleri bir uçtan bir uca de ahali hakkında fazla fazla veri edindiğini ve oyunculuk yolculuğunda da bunun faydasını gördüğünü anlattı. 2006 yılından bu yana da hem dizilerde keza sinema filmlerinde yer alan Sinan Çalışkanoğlu, Güldür Güldür Show isimli sahne gösterisinde de yeniden yeteneklerini sergiledi.

Selena dizisindeki Hades karakteri ile akıllara yerleşen Sinan Çalışkanoğlu, Türk Malı isimli komedi dizisinde de Yarcan karakteri ile fazla beğeni toplamıştı. Yahşi Alımlılık dizisinde Ejder karakterini de canlandıran oyuncu, İşler Güçler ve Kertenkele isimli dizilerde de rol aldı.

Birçok sinema filminde etkin performanslar ortaya koyan oyuncu, hem televizyon programlarıyla da yeniden ekranda izleyicilerin aleyhinde yer almaya devam ediyor. Sinan Çalışkanoğlu, taklit konusunda çok iddialı.

Selena'nın Hades'i Sinan Çalışkanoğlu'ndan meslektaşlarına ağır eleştiri! 1

Taklit edemeyeceği az kalsın kimse değil, sadece bunun için biraz çalışması gerekiyor. Snop Magazin’e konuşan oyuncu, “İnsan gözlemlemek bizim işimizde fazla manâlı. Yetenek gerekiyor, eğitim gerekiyor fakat en önemlisi alıştırma. Bir yerden sonra ben oldum dediğin süre kaybettiğin bölge burası” dedi.

Memur gibi insanların sete gidip geldiğini ama böyle olmamak gerektiğini anlatan Sinan Çalışkanoğlu, oyuncunun aralıksız kendisini yenileyen ve geliştiren birisi olmak zorunda olduğunu açıklama etti.

Oyuncu, şöyle konuştu: “Ben oldum dersen olmuyor. Memur gibi sete giden gelen millet var, onlar gibi olmamak gerekiyor. Aynı telaşı yakalaman gerekiyor.”

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/selenanin-hadesi-sinan-caliskanoglundan-meslektaslarina-agir-elestiri/1331820