Sözcü Gazetesi'nden Hayati Arıgan'ın haberine tarafından İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın hazırladığı iddianamede, Özlem Parlu’nun sosyal medyadan tanıdığı Gökhan Çıra’ya mesajlar atması üstüne Selin Ciğerci’nin sosyal medyadan Parlu’yu takibe aldığı ve 24 Eylül 2019’da bir mekanda Parlu’ya, “Herkes acilen bana baksın kocalarınıza sahip çıkın bu kadın milletin kocalarına yazan o… teki, amacım onu rezil etmek, bunları çekip paylaşın” şeklinde sözler söylediği belirtildi.

 

DAVA AÇILDI

İddianamede Ciğerci’nin bu sözlerinin peşinde Parlu’nun üzerine mekandan ele geçirdiği ahşap aksesuarları attığı ve mekan sahibinin araya girdiği anlatıldı. Ciğerci hakkında “silahla bile bile yaralamaya girişim”, “korkutma” ve “hakaret” suçlarından 9 aydan 4 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

“SIRF BİZİ GÖRMEK İÇİN GELİYORDU”

İstanbul Asliye Cinayet Mahkemesi’nde bugün görülen yargılamaya davalı Selin Ciğerci avukatı Şeyda Şimşek ile katıldı.

Ciğerci egemen karşısında savunmasını yaptı. Savunmasında, “O dönem Gökhan 7 takvim sevgilimdi ve nişanlıydık. Müşteki daha evvelden tacize varacak şekilde mesajlar atıyordu. Hem bu mesajlarda Gökhan’a benim için ‘Sana yakıştıram’ diyerek cinsel kimliğimi tahkir ediyordu. Kendisi ağırlama edilmediği yerlere sırf bizi bakmak için geliyordu. Olay günü mekanda gördüm. Sürekli bizi peşine düşüp takip etmesi sebebiyle onu sadece rezil etmek istedim. Hiçbir şey fırlatmadım, tehdit etmedim, temasta bulunmadım sadece bağırdım. Suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.

Mahkeme, tanıkların dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Duruşma çıkışında Selin Ciğerci soruları yanıtsız bırakarak adliyeden ayrıldı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/selin-cigerci-hakim-karsisina-cikti-haberi-541549