Sen Anlat Karadeniz dizisinden sonra Sinan Tuzcu etkili bir rol ile yeniden dizilere dönüyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sinan Tuzcu’nun ne dek başarılı bir rol yeteneğinin olduğunu iyi haberdar olan dizi izleyicileri, 2003 yılından bu yana oyuncunun projelerini yakından takip ediyor. Ihlamurlar Aşağıda dizisindeki Ömer karakterinden Aşk ve Canice dizisindeki Hakan karakterine, Mor Menekşeler dizisindeki Dedo’dan Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Mustafa’ya kadar oyuncu birbirinden fazla farklı rollerle hayranlarını mest etmiş bir isim.

Sinan Tuzcu’nun hala akıllardan çıkmayan Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Mustafa karakteri kadar öne çıktığı bir üretim son yıllarda olmamıştı. Son Yaz dizisinde bağlı rolde bulunan ve Metin karakterini canlandıran oyuncu, Mavera dizisinde ise Atıf rolündeydi. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde ise Dukas olarak izlediğimiz Sinan Tuzcu, tekrar setlere dönüş yapıyor.

Sen Anlat Karadeniz dizisinden sonra Sinan Tuzcu etkili bir rol ile yeniden dizilere dönüyor! 1

49 isimli sinema filminde rol bölge Sinan Tuzcu, yeni sezon için baştan bir televizyon dizisinde yer elde etmek için anlaşma yaptı. Kaan Yıldırım’ın başrolünde yer aldığı ve istihbarat ağırlıklı bir dizi için anlaşan Sinan Tuzcu, Show TV ekranında hayranları ile buluşacak.

Bir istihbarat ajanının yaşadıklarını ortaya koyan ve TRT1’de yayınlanan Teşkilat dizisinin bir sanki olarak gözüken yeni yapımın ismi olarak Sipahi ismi üzerinde duruluyor. Basına yansıyan bilgilere göre Sipahi dizisi için Eylül ayının ortalarında sete çıkılacak.

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yaptığı etkinlikler Teşkilat dizisiyle öne çıkmıştı. Derhal de Sipahi isimli diziyle yeni bir açılma ortaya konulacak. Sinan Tuzcu da bu yeni açılımda yer alan oyunculardan birisi oldu.

Sen Anlat Karadeniz dizisinden sonra Sinan Tuzcu etkili bir rol ile yeniden dizilere dönüyor! 2

Sipahi isimli dizideki rolüyle meşhur oyuncunun Sen Anlat Karadeniz’deki Mustafa karakterinin yarattığı etkiye aynı bir durumun oluşup oluşmayacağı da şimdiden merak konusu oldu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/sen-anlat-karadeniz-dizisinden-sonra-sinan-tuzcu-etkili-bir-rol-ile-yeniden-dizilere-donuyor/1333052