Sen Anlat Karadeniz ile parlayan Öykü Gürman ara verdiği dizilere muhteşem bir dönüş planlıyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Şarkıcı Öykü Gürman, Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Asiye karakteri ile de oyunculuk yetenekleri olduğunu herkese göstermişti. Bu rol doğruca de geniş bir izleyici kitlesi kadar desteklenen Hikaye Gürman, son dönemde müzik çalışmalarına tartma verdi.

1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Hikaye Gürman, oyunculuk konusunda başlangıçta Muhallebi Kafa ve Çıplak Kafa isimli programlarda kendisini gösterdi. Gerisinde Sen Anlat Karadeniz ile bu konuda iddialı olabileceğini sergileyen Öykü Gürman, ayrıca 2020 yılında yalnızca 4 birim süren Gel Dese Aşk isimli projede de rol almıştı.

Hikaye Gürman, pandemi döneminde yasaklar sebebiyle sahnelerde fazla artı yer alamadı fakat son dönemde defalarca konserler vererek bu özlemini birazcık da olsa giderdi. Önceki gün katıldığı etkinlikte açıklamalarda bulunan Hikaye Gürman, 2,5 takvim aradan sonradan baştan dizi setlerine dönmeyi istediğini söyledi.

Sen Anlat Karadeniz ile parlayan Öykü Gürman ara verdiği dizilere muhteşem bir dönüş planlıyor! 1

Gürman, “Yeni sezona bir dizi projesi var” diyerek hayranlarının beklediği müjdeyi vermiş oldu. Yeni projesi konusunda net bir veri vermeyen oyuncu, hemen görüşme aşamasında olduklarını ve data vererek sürprizin kaçmasını istemediğini söyledi.

Konserlerine yaz boyunca devam edecek olan Öykü Gürman keza uzun süredir birlikte yaşadığı Fatih İçmeli ile nişanlanmıştı.

Nişanın mutluluğunu yaşamış oyuncu, “Biz zaten 5 yıl oldu. Ailelerin de katkısı ile taçlandırmak istedik. İkimizin de ailesi açısından çok önemliydi” dedi.

Düğün konusunda soruları üstüne Hikaye Gürman, bir nikah tarihi planını yoğunluğu olduğu için planlayamadıklarını anlattı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/sen-anlat-karadeniz-ile-parlayan-oyku-gurman-ara-verdigi-dizilere-muhtesem-bir-donus-planliyor/1327699