Sen Çal Kapımı yeni bir ülkede daha macerasına devam ediyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinin yurt dışındaki macerası devam ediyor. Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yer aldığı Sen Çal Kapımı macerası yeni bir ülkede daha yayınlanıyor.

Bugüne değin 80’den artı ülkede gösterilen Sen Çal Kapımı yeni bir ülkeye dürüst daha yelken açıyor. Tüm dünyada koskocoman ilgi görebilen ve rekorlara imza atan Sen Çal Kapımı dizisi acilen de Güney Amerika ülkesi Şili’de yayınlanacak. Sen Çal Kapımı, Me Robaste El Corazón adıyla ülkenin en büyük televizyon kanallarından biri olan Mega’da izleyiciyle buluşacak.

Sen Çal Kapımı dizisi yurt açık havada öylesine büyük ilgi gördü fakat oyuncularına da yeni kapılar araladı. Dizi ilk kez İtalya’da büyük alaka gördü. Öylesine büyük bir ilgiydi oysa bir girişimci Sen Çal Kapımı’yı kitaba çevirdi, DVD olarak yayınladı.

Sen Çal Kapımı yeni bir ülkede daha macerasına devam ediyor! 1

MF Yapım tarafından çekilen dizi en büyük patlamasını ise Latin Amerika HBO Max’ta yayınlanınca elde etti. Dizi Latin Amerika ülkelerinde izlenme rekorları kırdı. Brezilya’da çabuk konusu oldu.

Sen Çal Kapımı dizisi bilhassa Kerem Bürsin’e İspanya’da büyük bir ün sağladı. İspanya’ya dışarı giden Kerem Bürsin’in şenlik için ziyaret ettiği ülkedeki hayranlarının çoşku içinde yaptığı karşılama, İspanyol basınında bile o kadar çok haber oldu. Bu ülkede Antonia Banderas ile tanışan ve onun davetlisi olarak bir başka etkinliğe de katılan oyuncu, son olarak yine bir etkinlik için ülkeye gitti ve yakın zamanda İspanya’da bir projede yer alacağının müjdesini verdi.

Sen Çal Kapımı, Latin Amerika ülkelerinde en fazla izlenen dizi olma ünvanını taşıyor. Kısa zaman önce HBO Max’in Latin Amerika kanalında yayınlanmaya başlayan Sen Çal Kapımı dizisi Latin Amerika ülkelerinde öyle başarılı oldu oysa, en çok izlenen 10 dizi arasında birincilik elde etmeyi başardı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/sen-cal-kapimi-yeni-bir-ulkede-daha-macerasina-devam-ediyor/1328635