Sen Çal Kapımı, YouTube’da ilk bölümü en çok izlenen dizi oldu!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de basmakalıp bir romantik komedi olarak birincil ekrana geldiğinde Sen Çal Kapımı’nın bu dek büyük bir başarı yakalayacağını olasılıkla hiç kimse varsayım etmiyordu. Bugüne dek 80’den pozitif ülkede yayınlanan ve başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e uluslararası şöhretin kapısını açan Sen Çal Kapımı dizisinin YouTube’da izlenme rakamları da müthiş bir başarıya ulaştı.

Bugüne dek 80’den pozitif ülkede yayınlanan ve bu hesapla yaklaşık olarak dünyanın yarısı kadar izlenen Sen Çal Kapımı dizisinin milletlerarası arenada estirdiği kasırga güçlenerek devam ediyor. Sen Çal Kapımı dizisi bilhassa Latin Amerika ülkelerinde o kadar çok sevildi ama başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e milletlerarası şöhretin kapılarını araladı.

Yurt dışarıda yayınlanan bölümleri reyting rekorları kıran Sen Çal Kapımı’nın YouTube’da da büyük bir başarıya imza attı. YouTube kanalı 2,7 milyon aboneye ulaşan Sen Çal Kapımı’nın bir yıl önce paylaşılan birincil bölümü 40 milyon kere izlendi. Böylece Sen Çal Kapımı 2020 yılının YouTube’da en fazla izlenen dizisi oldu.

Sen Çal Kapımı, YouTube’da ilk bölümü en çok izlenen dizi oldu! 1

Fox TV’de ekrana gelen ve bir vakit önce final yapan Aşk Mantık İntikam da büyük bir galibiyet elde etti. Başrollerini Burcu Özberk ve İlhan Keyifli’in paylaştığı Aşk Mantık İntikam’ın birincil bölümü 18 milyon defa izlendi. Aşk Mantık İntikam da bu rakamla 2021 yılının YouTube’da en fazla izlenen dizisi oldu.

Sen Çal Kapımı, Latin Amerika ülkelerinde en fazla izlenen dizi oldu. Kısa vakit önce HBO Max’in Latin Amerika kanalında yayınlanmaya başlayan Sen Çal Kapımı dizisi Latin Amerika ülkelerinde o kadar başarılı oldu ki, en çok izlenen 10 dizi aralarında birincilik elde etmeyi başardı.

Sen Çal Kapımı dizisi başrol oyuncularını da sosyal medyanın en etkili isimleri haline getirdi. Hande Erçel, Instagram’da 28 milyonu geçen takipçi sayısıyla Hollywood ünlülerini ve dünyanın en ünlü şarkıcılarını bile geride bırakmayı başardı. Kerem Bürsin’in takipçi sayısı da 10 milyonu aştı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/sen-cal-kapimi-youtubeda-ilk-bolumu-en-cok-izlenen-dizi-oldu/1327979