Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, geçtiğimiz akşam meşhur isimlerin akın ettiği muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Törende “En İyi Bayan Oyuncu Ödülü” Pınar Deniz‘e “En İyi Erkek Oyuncu Ödülü” Kaan Urgancıoğlu‘na “En İyi Dizi Ödülü” Adalet’ya “En İyi Yönetmen Ödülü” Ali Bilgin‘e “En İyi Akıcılık Ödülü” ise dizinin senaristi Sema Ergenekon’un oldu.

Sahneye çıkıp ödülü alan Sema Ergenekon, konuşması ile duygulandırdı. Ergenekon, şunları söyledi: “2014 yılında Karadayı dizisiyle yine bu sahnede aynı ödülü alırken meme kanseri tedavimin 2. kürünü yeni almıştım. Buruk bir mutluluk, dehşet ve üzüntü vardı. Kafamda da saç yoktu ve saçlarım peruktu. Şu Anda her yerde karşınızdayım ve saçlarım kendi saçlarım. İnsan bir şeye inandığı ve tutunduğu sürece var. İşine, aşkına, çocuğuna… Ama en fazla da kendine tutunduğu sürece. Bu hastalıkla uğraş eden kadınlara şunu bildirmek istiyorum; geçiyor, geçecek” dedi.

Eşinin sözleri aleyhinde duygularına dominant olamayan Hak dizisinin başrol oyuncusu Uğur Aslan ise gözyaşlarına başat olamadı.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/senarist-sema-ergenekondan-duygusal-konusma-hem-agladi-hem-de-aglatti.html