Senden Daha Güzel bir romantik komedi ama Cemre Baysel için çok özel bir anlamı da var!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan ve Salı akşamlarına renk katan Senden Daha Hoş dizisi yoluna devam ediyor. Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi için Erkenci Kuş’a benzediği yönünde değerlendirmeler de yapılıyor.

Senden Daha Güzel eğlenceli bir romantik komedi dizisi olarak öne çıktı. Cemre Baysel de geçen sezon tekrar aynı bir proje olan Talih Oyunu’ndan sonra, romantik komedilerin yeni güçlü kadın oyuncusu olarak adını sektöre yazdırmaya başladı. Benzer bir durumda olan ismin Burcu Özberk olduğunu da bildirmek lazım.

Cemre Baysel, romantik komedi hikayelerine çok güzel adapte oluyor ve Senden Daha Hoş ile de hayranlarını mutlu etti. Dizide Efsun karakterini canlandıran oyuncu yaptığı açıklamada her şeyin yolunda olduğunu belirterek “Fazla sıkı çalıştık, fazla vakit harcadık, çok emek verdik” diye konuştu.

Dizinin ön hazırlıkları için soy bindiklerini ve bunun için eğitimler aldıklarını açıklayan Cemre Baysel, “Doktorları araştırdık, ne yapıyorlar diye onları gözlemledik. Öğrendik, çok çalıştık” dedi.

Senden Daha Güzel bir romantik komedi ama Cemre Baysel için çok özel bir anlamı da var! 1

Cemre Baysel için dizi bir romantik komedi projesi olmasının yanına bununla beraber kuvvetli bir kadın hikayesi. Oyuncu, canlandırdığı Efsun karakterinin gücünden bahsetti ve “Ayaklarını yere sımsıkı basan fazla duygulu bununla birlikte onu göstermemeye çalışıyor” diye konuştu.

Karakterinin çocukluğunu ve gençliğini yaşayamamış birisi olduğunu açıklayan Cemre Baysel, seyircilerin iki güçlü karakterin hikayesini izleyeceklerini ifade etti.

Dikte karakterinin de Efsun gibi alfa olduğuna şive yapan Cemre Baysel, “Kimse altta kalmıyor. Biri bir şey yaparken, diğeri cevabını veriyor. O devingen enerji çok harikulade bir şey. İzlediklerimizin dışında. Biz de ikisi de yarış halinde. Emir ve Efsun sürekli çatışma halinde” ifadesini kullandı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/senden-daha-guzel-bir-romantik-komedi-ama-cemre-baysel-icin-cok-ozel-bir-anlami-da-var/1328191