Senden Daha Güzel dizisinin başrolü Burak Çelik kendisini rolüne kaptırdı, kimi görse estetiklerini inceliyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Senden Daha Hoş dizisinde iki alfa karakterin çatışmalarla dolu aşk hikayesini izliyorsunuz. Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisi de Efsun ve Emir karakterlerinin bu sert yapısını gayet başarılı şekilde sergiliyor.

Burak Çelik’in ismi duyulunca birçok kişi yerinde birisi olup olmadığını düşünmüştü ve bölümler ilk yayınlandığında da içten seçim olduğu ortaya çıkmıştı. Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisi de yeni gözde dizi çifti oldu. Sosyal medyada da büyük ilgi görebilen dizide birbirlerine karşı sözlerini sakınmayan iki çetin karakterin koşul komedisi hoş sahneleri de beraberinde getiriyor.

Burak Çelik canlandırdığı Dikte karakteri ile bir romantik komedi dizisinde başarıyla başrol olabileceğini birincil bölümlerde ortaya koydu. Oyuncu, “1,5 aydır setteyiz. Uzun bir ön hazırlık süreci geçirdik. Çok uzun süren çekimler yaptık. Gaziantep’e gittik, İstanbul’da çok gezdik. Ekibimiz müthiş, cümbür cemaat fazla eğlenceli. Kamera arkası da kamera önü de bizim için fazla neşelendirici geçiyor” açıklamasında bulundu.

Senden Daha Güzel dizisinin başrolü Burak Çelik kendisini rolüne kaptırdı, kimi görse estetiklerini inceliyor! 1

Dizinin bir estetik kliniğinde geçtiğine uyarı çeken oyuncu, hikayeyi Gaziantep’te estetik cerrah olan bir hekim ile bu işi İstanbul’da yapan bir başka doktorun çatışması olarak özetledi.

Burak Çelik, “Ben Emir Demirhan’ı canlandırıyorum. Emir fazla açgözlü, aşırı mükemmelliyetçi, çok disiplinli, arı gibi çalışan bir estetik cerrah. Biraz akılcı, akılcı bir adam. İşine odaklanmış bir adam. Bir tarafta onunda bir takım yaraları var. Onları da ilerleyen bölümlerde göreceğiz” ifadesini kullandı.

Kendisi için bu rolün acayip bir tecrübe olduğundan bahseden oyuncu, birincil önerge yapıldığında çok heyecanlandığını da gizlemedi.

Burak Çelik, “Defalarca bu stil roller denk gelmiyor. Bir plastik cerrahı canlandırıyorum. İçine girdikçe daha da keyif almaya başladı. acilen estetik trend bir konu. Biz de inanın çok gülüyoruz, fazla güzel sahnelerimiz de var, acıklı sahnelerimizde ileride olacak” dedi.

Mesleki açıdan bir deformasyonun kendisinde de başladığını ve karşılaştığı kişilerle ilgili estetik değerlendirmeleri yaptığını anlatan oyuncu, şunları söyledi:

“Bizde de mesleki bozulma başladı. Şunda dolgu var, bunda botoks var, hemencecik anlıyoruz.”

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/senden-daha-guzel-dizisinin-basrolu-burak-celik-kendisini-rolune-kaptirdi-kimi-gorse-estetiklerini-inceliyor/1328174