Senden Daha Güzel dizisinin kamera arkasında verilen mesaj çok anlamlı oldu!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senden Daha Güzel dizisi yaz döneminin romantik komedi hikayelerinden birisi ve yayınlanan iki birim ile birlikte de izleyiciler oldukça memnun. Cemre Baysel ile Burak Çelik’in birbirlerine mükemmel harmoni sağlamasının yanı sıra set ortamının da çok keyifli olduğu gelen bilgiler arasında.

Senden Daha Hoş, Fox TV kadar izleyicilerle salı akşamları buluşuyor ve ağırlama arayan, romantizmi seven seyirciler için de iyi bir seçenek olarak gözüküyor. Cemre Baysel’in geçen sezon Talih Oyunu dizisi ile yaptığı çıkışı sürdürdüğünü belirtirken, Burak Çelik’in de romantik komedi hikayesine fazla yakıştığını anlatmak lazım. Dizinin 3. yeni bölümü de 22 Haziran Salı akşamı ekrandaki yerini alacak.

Henüz iki bölümü yayınlanmış olsa da Senden Daha Güzel, yaz döneminin etkili yapımlarından birisi olabileceğini çoktan gösterdi. Setten paylaşılan kamera arkası görüntülerinin de verdiği bir takım mesajlar var.

Öncelikle genç ekibin enerjisini sette de yakından görebilirsiniz. Dizinin başarısı için yoğun emek veren takım, yaz sıcaklarının başlamasına rağmen işlerini keyifle sürdürüyor.

Set ortamında gülümseyen yüzleri bolca görebilirsiniz. Ekibin kısa sürede birbirine kaynaşması da dizinin sahnelerine yansımaya başladı. Senden Daha Hoş, çoğu izleyici için Erkenci Kuş havasını yansıttığı değerlendirmesi ile anılıyor.

Dizinin az önce daha yeni başladığını düşünürseniz, ilerleyen haftalarda set ortamının daha da eğlenceli olacağını ve hikayenin de izleyicileri fazlasıyla içine çekeceğini söyleyebiliriz.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/senden-daha-guzel-dizisinin-kamera-arkasinda-verilen-mesaj-cok-anlamli-oldu/1327725