Senden Daha Güzel, eleştirilere rağmen “kas gösterisine” devam ediyor!

.com/Detay – Fox TV’nin yaz dizisi Senden Daha Güzel, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Büyük iddialarla gelen oysa reytinglerde beklenen çıkışı yapamayan dizi eleştirilere rağmen başrol oyuncusu Burak Çelik’in kaslarını sergilemeye devam ediyor.

Başrollerini Cemre Baysel ve Burak Çelik’in paylaştığı Senden Daha Güzel dizisi büyük iddialarla ekrana geldi. En büyük iki silahı Cemre Baysel ve senaristi Ayşe Üner Kutlu’ydu. Oysa bu iki tabanca çok artı bir işe yaramamış görünüyor. Dizi, reytinglerde bir türlü istenilen çıkışı yapamadı.

Senden Daha Hoş’in dikkat çeken yanlarından biri de başrol oyuncusu Burak Çelik’in kaslarının dizi her tarafında fazla fazla sergilenmesi oldu. Hatta izleyiciler bu kas gösterisini, Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman’lı sahnelere benzetti.

Senden Daha Güzel, eleştirilere rağmen “kas gösterisine” devam ediyor! 1

İzleyici Senden Daha Güzel dizisindeki bu sahneleri bol miktarda eleştirdi, eleştirmeye de devam ediyor. Fakat senarist de bu sahnelerden vazgeçmek istemiyor. Nitekim Senden Daha Güzel’in dün akşam yayınlanan bölüme yeniden Burak Çelik’in kuvvetli vücudunun sergilendiği sahneler damgasını vurdu. Bazı izleyiciler sürekli kaslarının sergilenmesinin Burak Çelik’in oyunculuğunun önüne geçtiğini belirtirken bir takım izleyiciler de Çelik’in oyunculuk yeteneğinin çok güçsüz olduğunu, kaslarıyla var olabildiğine dikkat çekti.

Senden Daha Güzel dizisi iki hafta önce ekrana gelmeye başladı. Burak Çelik’in kaslarının sergilendiği sahneler daha ilk bölümden bu yanlamasına eleştiri konusu. İzleyiciler bu sahneleri artı bulurken yeni bir Can Yaman yaratıldığına uyarı çekmişti. Can Yaman, büyük şöhrete kavuştuğu Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizilerinde kaslı vücuduyla ön plana çıkıyordu.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği dizinin bu yaz rakiplerine aleyhinde nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. Dizi reytinglerde demin beklenen çıkışı yapamadı. Cemre Baysel geçen yaz Baht Oyunu dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yapmış ve romantik komediler için ne kadar uygun bir oyuncu olduğunu kanıtlamıştı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/senden-daha-guzel-elestirilere-ragmen-kas-gosterisine-devam-ediyor/1328737