Seni Kalbime Sakladım’ın final kararına Ekin Mert Daymaz da tepki gösterdi!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – TRT 1’in yaklaşık bir ay önce başlayan Seni Kalbime Sakladım ile ilgili alınan final kararı herkesi şok etti. Hatta başrol oyuncularından Ekin Mert Daymaz’ı ile. Daymaz şaşkınlığını ve tepkisini sosyal ağ hesabından yaptığı paylaşımla gösterdi.

Başrollerinde Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın yer aldığı Seni Kalbime Sakladım dizisi perşembe akşamları TRT 1 ekranında izleyiciyle buluşuyor. En son altıncı bölümü yayınlanan dizinin önümüzdeki hafta final yapacağı belirtildi. Mazeret düşük reyting puanları.

Seni Kalbime Sakladım dizisiyle ilgili alınan bu final kararı herkesin büyük tepkisine yol açtı. İzleyiciler bu kararın fazla erken verildiğine dikkat çekti ve en azından sezon ardına kadar baht verilmesi gerektiğini vurguladı. Final kararına tepki belirten sadece izleyici değildi.

Seni Kalbime Sakladım’ın final kararına Ekin Mert Daymaz da tepki gösterdi! 1

Dizide Civanmert karakterini canlandıran Ekin Mert Daymaz da kararı şaşkınlıkla karşıladı. Tepkisini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getiren Daymaz, “Niçin? Sebep? İnanın bilmiyorum.” diye yazdı. Bu durum gösteriyor ki Ekin Mert Daymaz da final kararının yanlış olduğunu düşünenlerden biri.

İzleyiciler, TRT 1’in final kararından son dakikada vazgeçtiği Kara Tahta dizisi gibi Seni Kalbime Sakladım’ın final kararından da vazgeçilmesi gerektiğini belirtiyor. TRT 1 kısa zaman önce birincil bölümden bu yanlamasına reytingleri çok fena giden Kara Tahta dizisi için final kararı almış, kısa zaman sonradan bu kararından vazgeçmişti.

Başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu Seni Kalbime Sakladım izleyici göre çok sevildi. Ancak reytinglerde göze çarpan bir başarı elde edemedi. Ama dizi sosyal medyada ise fazla başarılı sonuçlar elde etti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/seni-kalbime-sakladimin-final-kararina-ekin-mert-daymaz-da-tepki-gosterdi/1332172