Seni kitapla dövdüm! Kuş Uçuşu dizisinde herkesi meraklandıran kavga sahnesinin iç yüzü ortaya çıktı!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – 8 bölümlük Kuş Uçuşu dizisi Netflix’te yayınlandı ve çok başarılı bir iş olarak da izleyicilerin beğenisini topladı. Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ile Miray Daner başrollerde çok başarılı performanslara imzalarını attı. Kuş Uçuşu dizisindeki ağız dalaşı sahnesinin arkadaki planında neler yaşandığı konusu da herkesin merak ettiği bir nokta.

Lale ile Aslı karakterlerinin bu tartışma sahnesinin perde ardından neler yaşandı? Miray Daner ile Birce Akalay ikilisinin izleyicileri en çok etkilediği bu sahnesi için önemli bir hazırlık yapıldığı ortaya çıktı.

Birce Akalay ile birlikte Miray Daner, Onedio’nun youtube programına misafir oldu. İzleyicilerden birisi de fazla merak ettiği bu kavga sahnesinin sahne arkasından yaşananları sordu. Miray Daner, yaptığı açıklamada sahneyi canlandırabilmek için bir ön eğitim aldıklarını belirtti.

Seni kitapla dövdüm! Kuş Uçuşu dizisinde herkesi meraklandıran kavga sahnesinin iç yüzü ortaya çıktı! 1

Oyuncu, herkesin merakını süsleyen tartışma sahnesinin arka planı hakkında şunları söyledi: “Biz o sahne için bir dövüş koreografisi yaptık. Önce birlikte çalışma yaptık. Kendimce ondan ziyade, ben Birce için de böylece olduğunu düşünüyorum, benim için de öyleydi. Sahnenin duygusunu çok önemsedik. İlk okuduğumda çok heyecanlanmıştım o sahneyi oynamak için, çok şevkliydim. Değişik kuvvet anlar da yaşandı.”

Birce Akalay da bu tartışma sahnesinden fazla keyif aldığını belirtti. Oyuncu, bu sahneyi iki parçada çektiklerini ve bunun da ışık sebebiyle olduğunu belirtti.

Birce Akalay, “Duygusunu öyle iyi oturtmuşuz fakat, kaldığımız yerden devam etmiştik. Cilalı koreografi olması fazla kayda değer bir yana fakat birbirimizi fazla hoş desteklediğimizi düşünüyorum. Bütün bir tenis maçı gibiydi. Ben kitapla dövdüm seni. O bana bir şeyler atıyor. İki kadının içinden ne çıkabilir? Ama hiç ummayacağınız değin bir canavar çıkıyor iki kadının içinden” diye konuştu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/seni-kitapla-dovdum-kus-ucusu-dizisinde-herkesi-meraklandiran-kavga-sahnesinin-ic-yuzu-ortaya-cikti/1326905