Geçtiğimiz aylarda ameliyatla kilo veren Seren Serengil'in fotoğraflarını photoshoplatarak yayınlayan Müge Dağıstanlı bu kez sert kayaya çarptı.

Seren Serengil, Müge Dağıstanlı için neler dedi neler?

İşte Seren Serengil'in Müge Dağıstanlı için sözleri,
"Muge dagistanli pembe bikinili fotograflarimi deforme ettirip bastırdigi goruntulerimin aynı bikini yle videosu budur yayınladığı Fotoğraflarla bu halimin bir ilgisi varmidir takdiri size birakiyorum ... iki günde bir posta gazetesinde aleyhime haber yapan muge dagistanli yi mahkemeye veriyorum bnm vücudum bu video da olduğu gibidir video ya bildiginiz gibi photoshop yapılamaz ama fotograflara müdahale edilebilinir bana olan şahsi kinine çalıştığı gazeteyi alet etmektedir posta gazetesini çok sevmeme rağmen bu kadını kişisel haklarıma saldırı toplumu yaniltma beni itibarsizlastirmak ve küçük düşürücü haberler yaparak bir kadın olarak utandirici ve tamamen asılsız haberler yaparak bana ve meslegime zarar vermektedir kendisine maddi manevi tazminat davası açıyorum ve ahlaklı gazetecilerin arasından en kisa zamanda ayiklanmasini diliyorum"



Serengil sosyal medyada aynı mesajlarına şöyle devam etti,
"Deforme edilen tekne goruntumun de videosunu yolladılar. Bir insanla niye bu kadar ugrasilir bn anlamadım bakiorum hep kadın yazarlar :)) arti 25 kg verdim sarksam bile o kadar normal di ki yag bosaliyor bir yilda anca sporla bosalan yerleri kasla dolduruyormussun ama bn spor yaptığım için bu olmadı. . ama bnm kizdigimne Biliyormusunuz siz fotograflarimi deforme edip koyuyorsunuz bu kötülüktur ve cok ayıptır hergün spor yapiorum ve vücudum hiç olmadığı kadar iyiyken neden böyle gosteriliyorum gercek olsa olana bu kadar tepki gostermem ben..ve bilsem ki sizin bastiginiz gibi olsa vücudum plaja bile inmem ama iki gazeteci kadinin kini yüzünden bu terbiyesizlige de sessiz kalamazdim bu görüntülerde sonra gereken cevabı vermişimdir diye düşünüyorum sizlerdende bunlara cevap vermek zorunda kaldığım için özür diliyorum benim tarzim şeyler diil bunlar farkındayım ama bunlara bunların dilinden cevap vermezsen anlamazlar mecbur kaldım kusura bakmayın sevgiler."