Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çiftinin düğününe katılan oyuncu Pelin Karahan poz vermeye doyamadı!..

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların ünlü çifti Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel geçtiğimiz hafta sonu İtalya’da masal gibi bir düğün töreniyle evlendiler.

Düğüne oyuncu çiftin yakın arkadaşları ve meslektaşları Pelin Karahan’da katıldı. Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan bununla beraber geçtiğimiz sezon final yapan Bir Zamanlar Kıbrıs adlı TRT1 dizisinde birlikte rol almışlardı.

Yakın arkadaşının düğünü için eşi Bedri Güntay ile İtalya’ya dışarı giden Pelin Karahan, düğünden yükseklik irtifa fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmayı da ihmal etmedi.

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çiftinin düğününe katılan oyuncu Pelin Karahan poz vermeye doyamadı!.. 1

Gelin Özge Gürel ile keyifli bir resim karesini de instagram hesabından paylaşan Pelin Karahan fotoğrafları, “Fazla” notu ve kalp emojisiyle beraber yayınladı.

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çiftinin düğününe katılan oyuncu Pelin Karahan poz vermeye doyamadı!.. 2

Düğün çiçeğiyle de poz veren Pelin Karahan, eski rol arkadaşı Serkan Çayoğlu ile birlikte de poz verdi. Geçtiğimiz ay nikah masasına oturan çift, İtalya’nın Verona eyaletindeki tarihi bir kalede harikulade bir nikah töreni gerçekleştirdiler.  Meşhur çiftin nikah fotoğrafları sosyal medyada da yoğun alaka gördü.

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çiftinin düğününe katılan oyuncu Pelin Karahan poz vermeye doyamadı!.. 3

Kiraz Mevsimi dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, 7 takvim birlikteliklerini geçtiğimiz ay Almanya’nın Karlsruhe kentinde kıydıkları nikahla resmileştirmişti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/serkan-cayoglu-ve-ozge-gurel-ciftinin-dugunune-katilan-oyuncu-pelin-karahan-poz-vermeye-doyamadi/1333445