Setten gelen yepyeni fotoğrafta Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un projedeki imajları ortaya çıktı!

TelevizyonGazetesi.com/Ayrıntısıyla Uğraşma – Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat hayranlarının ilgiyle bekledikleri filmin çekimleri New York’ta devam ediyor. İki oyuncu, bir zaman önce film için ABD’ye gitmişti. Netflix için çekilen filmdeki rolleri heyecanla beklenen iki oyuncunun fotoğrafları, bir zaman önce resmi hesaplardan servis edilmişti.

Netflix’in sosyal medya hesaplarında yer alan ve Saat ile Tatlıtuğ’un New York sokaklarında çekilen fotoğrafları, hayranları kadar büyük keyifle karşılandı! Tam 12 Yıl önce Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinden Aşk-ı Memnu’dan sonradan öncelikle bir araya gelmeleri, cümbür cemaat için büyük sürpriz olmuştu.

Behlül ve Bihter olarak yıllardır Aşk-ı Memnu’daki partnerlikleri gündemden düşmeyen iki oyuncunun, aradan geçen uzun yılların ardındaki yeni bir projede buluşuyor olmaları büyük coşku yaşatıyor. Filmle ilgili gelecek her bilgi, resim karesi, özellikle iki oyuncunun fanları kadar ilgiyle bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yukarıdaki fotoğraf, sosyal medyada büyük keyifle karşılandı hemen hemen! İki oyuncunun yan yanlamasına pozları bir süredir medyanın gündeminde ve hala konuşuluyor.

Tam da bu değin ilginin yoğunlaştığı bir dönemde bir başka fotoğraf düştü sosyal medyaya…

Kod adı ‘Last Call for İstanbul’ olan filmin çekimleri devam ederken, iki oyuncunun setten gelen yukarıdaki fotoğrafı da coşku yaşatacak. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un bir sahne çekimi sırasında görüldükleri fotoğrafta Saat’in elindeki sarı bavul ile Tatlıtuğ’un elindeki gitar kutusu da keza dikkatlerden kaçmıyor.

Spor giyimli olarak görülen iki ismin bu karelerinin İstanbul’da çekilmiş olma ihtimali kuvvetli. Ama tam olarak nerede çekildiği bilinmiyor. yine de izleyenleri heyecanlandıracak fotoğrafta Kıvanç Tatlıtuğ’un telefonuna baktığı görülüyor. Filmdeki imajlarını da ele veren bu fotoğrafla birlikte merakla beklenen filme olan heyecan da arttı!

OGM Pictures imzasını içeren filmin çekimleri sürüyor. Senaryosunu Nuran Kâinat Şit’in yazdığı filmin yönetmenliğini ise Gönenç Açıkgöz üstlenmekte.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/setten-gelen-yepyeni-fotografta-beren-saat-ve-kivanc-tatlitugun-projedeki-imajlari-ortaya-cikti/1336558