Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz ikilisinin uyumu dillere destan!

Televizyogazetesi.com/Detaylar – Meşhur oyuncular Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz fazla yakında TRT1 ekranlarında yayınlanacak Seni Kalbime Sakladım adlı diziyle ekranlara gelecek.

Sev Yapım imzalı romantik komedi türündeki dizinin çekimleri geçtiğimiz hafta başladı. Dizinin başrol oyuncuları Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla coşku yaratıyorlar.

Sıcacık bir aşk hikâyesinin anlatıldığı Seni Kalbime Sakladım dizisinin setinden, ikilinin paylaştıkları fotoğraflardan son derece ahenkli bir çift oldukları da gözlerden kaçmıyor.

Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz ikilisinin uyumu dillere destan! 1

Seni Kalbime Sakladım’da, Aile şirketini idare eden zeki, becerikli ve güzeller güzeli ‘Zeynep’ ile “yekparmak vale” olarak ün salmış, naif lakin mert semt delikanlısı ‘Civanmert’in aşkı anlatılıyor.

Senaryosunu Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya’nın kaleme aldığı, Seni Kalbime Sakladım’da Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci ikilisine Osman Alkaş, Gülseren Gürtunca, Kâinat Duyal, Mehtap Bayri, Elçin Yaramaz, Gökçe Akyıldız, Ali Öner, Berke Üsdiken, Ferhat Baynal, Sibel Aytan, Derda Yasir Yenal, Emre Taşkıran, Kâinat Duyal, İlayda Yıldırım, Tarık Ündüz, Denizhan Kınacıgil, Özge Akdeniz, Ramiz Mullamusa ve Ayberk Aladar’ın arasında bulunduğu deneyimli oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz ikilisinin uyumu dillere destan! 2

‘Zeynep’ ve’ Civanmert’ karakterlerinin zamanla karşı konulamaz bir sevda masalına dönüşecek hikayesinin anlatıldığı Seni Kalbime Sakladım’ın Temmuz ayında TRT1 ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/sevda-erginci-ve-ekin-mert-daymaz-ikilisinin-uyumu-dillere-destan/1327654