Sevda Erginci yeni dizisi Seni Kalbime Sakladım ile kariyerinde ilkleri yaşıyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Yeni dizisi Seni Kalbime Sakladım ile yakında TRT1 ekranında yer almaya hazırlanan Sevda Erginci, başrolde Ekin Mert Daymaz ile bir araya geldi. Dizinin çekimleri devam ederken ünlü oyuncu bir şanssızlık yaşadı.

Son sezonunda Elkızı isimli diziyle Fox TV ekranında bulunan Sevda Erginci, dram yönü güçlü olan hikayede sert ve mücadeleci bir kadın karakterine hayat vermişti. Oyuncu, yeni rolünde ise zengin bir kadın karakteri ile izleyicilerinin karşısına çıkacak. Romantik komedi dizisi olması bakımından da yeni projesi oyuncuya bambaşka bir açılım yapma fırsatı sunacak.

Sevda Erginci, çekimler esnasında rahatsızlandığı için de diziye talihsiz bir şekilde başlamış oldu. Ama oyuncu her tarafta ekrana çok bambaşka bir proje ile döneceği için hem mutlu ayrıca de heyecanlı. Sevda Erginci, “Yoğun çalışma temposunda üşüttüm, ilaç aldım. Lakin kayda değer bir şeyim yok” dedi.

Sevda Erginci yeni dizisi Seni Kalbime Sakladım ile kariyerinde ilkleri yaşıyor! 1

TRT1 ekranında yakın zaman içinde yayınlanması beklenen Seni Kalbime Seçtim dizisinin fragmanları beğeni topladı. Bilhassa de millet yayıncısının romantik komedi projesi ile izleyicileri ekrana çekmek istemesi bir başlangıçta değerlendiriliyor. Daha önce TRT1’de romantik komedi sayıbilecek böylece bir proje yoktu.

Sevda Erginci de uzun süredir dram dizilerinde rol aldığı için bu yeni dizisinin kendisini rahatlattığını anlattı. Oyuncu, “Diziye başladık, fazla yakında yayına girecek. Fazla tatlı, güzel bir iş oluyor. Fazla hoş romantik komedi. Benim de artık ihtiyacım vardı, romantik komedi yapmaya. o kadar dram işinden sonra. Yeni de yapacağım bir şey olduğu için çok heyecanlıyım” açıklamasını yaptı.

Haziran ayının son haftasında dizinin ekranda izleyicilerle buluşacağını anlatan Sevda Erginci, diziyi kabul etmesinin hem hikayeyi keza de oynayacağı Zeynep karakterini beğenmesi olarak ifade etti. Sevda Erginci kariyerinde bu cins komedi ve romantizm ağırlıklı bir dizide öncelikle yer alacağı için bunun heyecanını da yaşadığını belirtti.

Sevda Erginci yeni dizisi Seni Kalbime Sakladım ile kariyerinde ilkleri yaşıyor! 2

Bu yıl dram işi yapmak istemediği için sette mutlu ve şen olacağı bir dizi tercihi yaparak bu projeyi seçtiğini dile getirdi.

Sevda Erginci, “Fazla doğru bir tercih oldu. Fazla nitelikli, fazla hoş, çok tatlı bir dizi oluyor” diyerek merakla bekleyenlere de güzel bir meslek izlettireceklerini anlattı.

Oyuncu keza ilk önce komedi ve romantizm ağırlıklı bir dizide yer alıyor hem de de başta yaz döneminde çalışmayı seçim etti. Kariyerindeki bu ilkler sebebiyle de heyecanı yüksek olan Sevda Erginci, izleyicilerden destek bekliyor.

Bu dizinin uzun yıllar devam etmesi dileğinde yer alan Sevda Erginci, dijitalde de yer almayı arzu ettiğini ve fırsat olursa da bu cins yapımlarda da yer alabileceğini sözlerine ekledi.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/sevda-erginci-yeni-dizisi-seni-kalbime-sakladim-ile-kariyerinde-ilkleri-yasiyor/1327706