Seversin dizisinin başrolü İlayda Alişan veda paylaşımı yaptı, herkesi şaşırttı!

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Seversin dizisi, romantik komedi yapımı olarak yaz ekranında yayınlanmaya başladı. İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün fazla hayranlık uyandıran partnerliği ile birlikte dizinin sadık bir izleyici kitlesi var. Çarşamba akşamları yayınlanan Seversin dizisiyle ilgili bir paylaşım ise coşku yaşattı!

Dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği ile ilgili sosyal medyadan data almaya çalışan izleyiciler, İlayda Alişan’ın instagram sayfasından üzgün bir fotosunu görünce,  çok şaşırdı. Asya ve Tolga’nın romantik aşklarını her hafta izlemekten keyif alanlar, ilk etapta bu veda içerikli paylaşım sonrası dizinin biteceğini düşündü.

Ancak durum fazla başkaydı! İlayda Alişan, Masumiyet dizisindeki seri çıkışından sonra bu kere bir romantik komedi dizisinde izleyiciyi kendisine hayran bırakıyor. Genç oyuncu, karşılıkla kamera karşısındaki uyumları değin kamera ardındaki da iyi anlaştığı Burak Yörük ile hayranlık uyandıran ekran partneri oldu.

Kanalın yaz boyu ekrana gelen dizisinin bu hafta 7 Eylül Çarşamba akşamı 15. bölümü yayınlanacak. Demin günü de değiştirilmeyen dizinin 15. bölümünün final olmadığı da yayınlanan fragmandan biliniyor.

‘Yeni bölüm’ ibaresiyle tekrar her zamanki gününde yayınlanacak 15. bölüm. Fakat bu bölümle birlikte dizide bir takım değişimler yaşanacak! İlk bölümden itibaren diziyi çeken yönetmen Serdar Gözelekli projeden ayrıldı!

İlayda Alişan’ın vedası da yönetmen Gözelekli’nin setteki son gününden bir kare ile kendisine hissi sözlerini kapsıyordu.

İlayda Alişan, 15. bölümün son sahnesinin de çekilmesinin peşinde tüm takım ve oyunculara veda eden Yönetmen Serdar Gözelekli’ye sarıldığı o anlarda duygularına hakim olamadı.

Seversin dizisinin başrolü İlayda Alişan veda paylaşımı yaptı, herkesi şaşırttı! 1

Genç oyuncu, Gözelekli’ye “Hocam ne kuvvet elveda demek. Gözündeki her bir parıltıya, kalbine, öğrettiklerine, her sabah kuytu yüreğinle kucaklayışına ne fazla teşekkür sığar. Acilen de ben iri kucaklıyorum seni sevgimle. Yolun açık olsun” notuyla veda etti.

Seversin dizisinin başrolü İlayda Alişan veda paylaşımı yaptı, herkesi şaşırttı! 2

İlayda Alişan’ın bu duygu yüklü vedası başta dizinin final yaptığına yoruldu ancak sonra Seversin dizisinin yoluna devam ettiği, Gözelekli’nin projeden ayrıldığı anlaşıldı. Yeni yönetmenle yeni sezonda devam edecek olan Seversin ile ilgili şimdilik bir final durumu laf konusu yok…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/seversin-dizisinin-basrolu-ilayda-alisan-veda-paylasimi-yapti-herkesi-sasirtti/1335311