Seversin dizisinin Tolga’sı Burak Yörük, aşkı tutkulu yaşayanlardan birisi!

Genç oyuncu Burak Yörük, Kanal D ekranında çarşamba akşamları yayınlanan Seversin dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. İlayda Alişan ile başarılı bir partnerlik süreci içindeki oyuncu hayranlarını da memnun eden etkili bir performans ortaya koyuyor.

Son yılların öne meydana çıkan genç isimlerinden birisi olan Burak Yörük, aşk hayatıyla ilgili de sözleriyle dikkatleri çekti. “Ben aşkı tutkulu yaşayanlardanım” diye konuşan oyuncu, dizideki romantik sahnelerdeki inandırıcılığı ile de dikkatleri çekiyor.

Seversin dizisi, her çarşamba yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan bölümleri ile izleyicinin gözdesi olmayı başaran dizide bu hafta, Asya ve Tolga Tuna’nın romantik anları ekrana gelecek.

Seversin dizisinin Tolga'sı Burak Yörük, aşkı tutkulu yaşayanlardan birisi! 1

Dizinin yayınlanacak olan 12’nci bölümünde Asya’ya sırılsıklam aşık Tolga Tuna olarak izleyici karşısına çıkacak olan Burak Yörük aşk ile ilgili olarak şöyle konuştu: “Aşk gerçekte aşk olduğu zaman, kendiliğinden tutkulu oluyor zaten. Ben de öyle yaşayanlardanım.”

İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün başrollerini paylaştığı Seversin, sürprizlerle doymuş yeni bölümleriyle her çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/seversin-dizisinin-tolgasi-burak-yoruk-aski-tutkulu-yasayanlardan-birisi/1333183