ATV'de Seviyor sevmiyor heyecanı başlıyor. Bu akşam ekranlara 'merhaba' diyecek. Peki bu yeni yapımın oyuncuları kim? Seviyor sevmiyor oyuncy kadrosu kimlerden oluşuyor. Dizinin konusu ne? Yönetmen koltuğunda kim oturuyor. Merak ettiğiniz detaylar haberimizde bulabilirsiniz...

Atv ekranlarında yayınlanması beklenen MF Yapım'ın yeni dizisi ünlü oyuncularıyla birlikte geliyor. Dizi hakkında bir kaç detay belli oldu. Güllerin Savaşı dizisinde izlediğimiz Yiğit Kirazcı ve Kara Para Aşk dizisinde oynayanZeynep Çamcı birlikte başrollerini paylaşacağı yeni dizinin ismi Seviyor Sevmiyor olarak açıklandı.Ay Yapım'dan bomba gibi bir dizi daha geliyor. Genç oyunculardan oluşan yeni bir aşk dizisi. Atv ekranlarında 2016-2017 sezonu haziran ayı gibi başlaması beklenen Seviyor Sevmiyor'un senaristliğini Aksel Bonfil ve Hakan Bonomoyapıyor. Dizinin erkek başrol oyuncusu Güllerin Savaşı'nda rol alan Yiğit Kirazcı ile anlaşmaya varıldı. Bir diğer başrol oyuncusu ise Beni Böyle Sev dizisinde performansıyla göz dolduranZeynep Çamcı oldu. Ayrıca; Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız rol alacaklardır.
 
Seviyor Sevmiyor Konusu

Zeynep Çamcı (Zeynep) küçükken çok güzel ve çok zengin bir ailenin kızıdır. Gökhan Alkan (Yiğit) ise şişman olduğu için hiç arkadaşı olmayan ve herkes tarafından dışlanmış zengin ir ailenin çocuğudur. Deniz herşeye rağmen yiğit'e kol kanat gere ve aralarında müthiş bir bağ kurulur. Yiğit artık Deniz'e aşık olmuştur. Yiğit babasının işleri sebebiyle yurt dışına gider ve orada bir hayli zayıflamış ve kariyer yapmış bir şekilde Türkiye'ye geri döner.
Aradan yılar geçer ve Deniz'inailesi tüm mal varlığını kaybetmiş bunlarda yetmezmiş gibi küçükken annesinden aldığı güzelliği büyüdüğünde babasına çekmesinden dolayı kaybolmuştur. Hayat artık Deniz için artık tam bir fiyasko olmuştur ve hayatında hiçbirşey düzgün gitmemektedir. Ancak bu ikiliyi hayat bir gün yeniden bir araya getirecektir.



Seviyor Sevmiyor Oyuncuları

Zeynep Çamcı (Deniz)

Hayattaki rolünün figürandan farksız olduğunu düşünse de, bizim hikayemizin esas kızı.
11 Aralık 1986 Bodrum doğumlu güzel oyuncu 1.62 boyunda 53 kilodadır. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunudur. Çamcı Recep İvedik 3 filmi ile tanınmıştır. Leyla İle Mecnun dizisinde 1 sezon yer almıştır. Beni Böyle Sev dizisinde başrol oynamıştır. Meryem filmiyle 50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivalinde en iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır. Gupse Özay'ın yazıp, oynadığı Deliha filminde Havva karakterine hayat vermiştir.

Gökhan Alkan (Yiğit)

Deniz'in ilk aşkı. Yiğit'i gülerken yakalamak zor. Tam bir buz adam. Ama sürprizleriyle gelecek.

8 Aralık 1987 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri lisans ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret - Pazarlama ön lisans bölümlerinden mezun olmuştur. Alkan eğiitimini bitirdikten sonra Müjdat Gezen Tiyatrosunda 2 sezon oyunculuk eğitimi almıştır. Yakışıklılığıyla da genç kızların sevgilisi haline gelen Alkan 1.88 boyunda ve 85 kilodadır. Muhteşem Yüzyıl, Herşey Yolunda, Gurbette Aşk Bir Yastıkta ve Kocamın Ailesi dizilerinde rol almıştır. 

Yiğit Kirazcı (Tuna)

Hayatı ciddiye almayı sevmiyor. Eğlenmek için dünyaya gelmiş. Bir şeyler saklıyor gibi

17 Ağustos 1983 İstanbul doğumlu genç oyuncu 1.86 boyunda ve 80 kilodadır. Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra oyunculuk için ünlü isimlerden ders almıştır. İlk oyunculuk kariyerine Mavi Kelebekler dizisiyle başlamıştır. Güllerin Savaşı dizisinde Mert Gencer karakteriyle tanınmıştır.

Deniz'in en yakın arkadaşı... Kızkardeşten farksızlar. Güzel olan herşeye sahip olmayı seviyor.

Gonca Sarıyıldız(İrem)

10 Şubat 1986 Ankara doğumlu genç oyuncu Diğer Yarım dizisinde Esma ve Zeynep karakterleriyle tanınmıştır. 1.75 boyunda ve 55 kiloda olan Sarıyıldız İstanbul'da oturmaktadır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Bedel ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde de rol bulmuştur.

Zeynep Tuğçe Bayat (Buket)

8 Şubat 1990 Mersin doğumlu genç oyuncu Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Arka Sıradakiler, Gönülçelen , Yıldız Masalı, Ah Neriman ve Çilek Kokusu dizilerinde rol almıştır. Bayat 1.65 boyunda, 55 kiloda, yeşil gözlü ve kova burcudur. 

Güzel, seksi, alımlı ve zeki... Tek motivasyonu para, acaba aradığı şey ile baktığı yer doğru olacak mı?

İpek Tenolcay (Asena)

12 Temmuz 1970 doğumlu başarılı oyuncu Örümcek dizisinde başrol oynamış ve büyük kitlelere ulaşmıştır. Ayrılık, Yalan Dünya, Umutsuz Ev Kadınları, Kurtlar Vadisi Pusu, Yamak Ahmet, Gönül Hırsızı ve son olarak Bana Baba Dedi dizisilerinde rol almıştır. 
Tam bir çatlak... Deli dolu, çılgın, enerjik, aşk kadını... Yaşsız bir kadın

Neşe

Güzel ve alımlı, hala bekar, Çünkü bütün hayatını işine adamış bir kadındır.