Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre provalar aralarında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sam, "Coşku dorukta. Şimdiye değin yüzlerce konser verdim fakat bu sefer fazla heyecanlıyım. Bu yüzden özel bir hazırlık yapıyoruz. Neşe Saçan bir konser hazırlıyoruz. İzleyenlerin çok eğleneceğini düşünüyorum çünkü biz sahnede çok eğleniyoruz." dedi.


"PRENSES' BENDEN DAHA ÜNLÜ!"

Gazetecilerin, "Konser aralarında karavanınızla bir, iki jurnal kaçamaklar yapacak mısınız?" sorusuna cevap veren Şevval Sam, "Kaçamaklar yapmazsak, makineyi birazcık yorabiliriz. Prenses (karavanı) benden daha meşhur olduğu için aralıksız yakalanıyorum. O yüzden hemen adres vermiyorum." ifadelerini kullandı.

"SIKICI BİR SEZON GEÇİRDİM"

Hem dizi seti ayrıca de konserlerde yoğun bir tempoda çalıştığı kendisine hatırlatılan Sam, "Çok sikici bir sezon geçirdim. Dizi setinden çıkıp, uçakla Kıbrıs'a gidip, konser verip, ardından da gece 3 uçağıyla İstanbul'a döndüğüm oldu. 4 saat uyuyup, sabahtan 7'de yeniden sette oldum." biçiminde konuştu.

"DAHA SONRA KARADENİZLİ OLDUM"

Trabzonspor için bir şampiyonluk şarkısı hazırlayan meşhur isim, "Karadeniz halkı sizi çok seviyor. Neler söyleyeceksiniz?" sorusunu, "Daha Sonra olunur mu bilmiyorum lakin galiba ben sonradan Karadenizli oldum. Karadenizlilerin bana olan sevgisi hiç kaybolmadı. Şampiyonluk şarkısını da Trabzonspor'a bir armağan olarak yaptım. Yeni albüme de koyacağım." açıklamasını yaptı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/sevval-sam-karavanim-benden-daha-meshur-haberi-549471