Akşam Gazetesi'nin haberine tarafından Geçen Temmuz ayında vefat eden Seyfi Dursunoğlu, vasiyeti üstüne Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne evi, bahçesi ve bankalarda bulunan parası dahil toplamda 15 milyon TL'ye yakın bir meblağ bağışlamıştı. Meşhur artist, yeğeni Güliz Buyrukbilen'e ise evinde bulunan kişiye özel eşyalarını servet bırakırken yardımcısı Ümit Yazıcı'ya kullandığı Land Rover marka cipini vasiyet etti.

'Üçü Bir Yerde' programında Özgürlük Aras, sanatkâr sanatçının yeğenlerinin derneğe bağışlanacak olan mirasa karşı çıktığını öne sürdü. Aras, yeğenlerinin derneğe verilecek olan paradan pay istediğini iddia etti. Olayın mahkemeye intikal ettiğini belirten Aras, Geçimsiz Virjin'in buna rızası olup olmadığıyla ilgili şahitlerin dinleneceğini söyledi.

Seyfi Dursunoğlu'nun cenaze töreninde konuşan avukat olan yeğeni Gizem Özköseoğlu, vasiyete hiçbir şekilde itiraz etmeyeceklerini söylemişti. Özköseoğlu, "Sonuna Kadar vasiyetinin arkasından ve destekçisi olacağız" demişti.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/seyfi-dursunoglunun-yegenleri-mirasin-pesine-dustu-haberi-528823