Petek Dinçöz her ne değin Türkiye’yi terk etme sebebini, oğlunun eğitim ve öğretim süreciyle ilgili olduğunu açıklamış olsa da son günlerde yayılan Reza Zarrab için Türkiye’yi terk etti dedikodusu magazin gündemini meşgul etti. 

Seyhan Aristokrat bu dedikodular ve iddialarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunurken Petek Dinçöz’ ün boşandığı eşi Serkan Kodaloğlu ilk kez “AL SANA HABER”e bağlanarak bu iddialara cevap verdi. 

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!.. (VİDEO)

Moderatör Gökay Kalaycıoğlu’nun “Petek Dinçöz Miami’ye Reza Zarrab için mi yerleşiyor? veya eğer arkasından Reza Zarrab yoksa burada hayatını idame ettirecek parayı bunca sene çalışmadığı süre içerisinde nasıl buldu?” sorusu üzerine Seyhan Aristokrat şok iddialarda bulundu. 

Soylu “Petek Dinçöz Can ayrılırken tüm mal varlığını bırakarak alnının teriyle kazanmış olduğu bu parayı kaybetme ve sürünme pahasına ayrıldı ve çok yiğit bir adamla Serkan Kodaloğlu’ yla evlendi, fazla da güzel bir yavruları var. Can Tanrıyar’ın Uçankuş’daki yanlış stratejisi sonunu getirdi. mal varlığı da ihaleyle satışa gidiyor. 

Can’ın şu lahza ki eşi Tamar, Seren Serengil’in asistanıydı ve Petek Dinçöz ile işbirliği yaptılar o dönem ben de şahidim. Tamar dedi ancak ‘Ben gider Can’la konuşurum. Hatta kendime aşık ederim senin de peşini bırakır’ Fakat işbirliği tersine döndü” ifadelerinde bulunurken; bu sözlere karşısında çıkan ise Tayyar Işıksaçan “Adam evlenmiş yuva kurmuş ve hamile bir karısı var. Niye bunu konuşuyoruz?” yorumunu yaptı.

Seyhan Soylu “Gebe karısı olan biri hala Petek Dinçöz’ün ardından olur mu? Kız 3 kez telefon numarasını değiştirdi. Hepsini buldu. Ne Reza Zarrab’ından bahsediyorsun? Reza ile alakası değil. Can Tanrıyar, Petek Dinçöz’ün hala peşini bırakmadığı için bayan illallah etti, evliliğini bitirdi ve Amerika’ya kaçtı. Bu kadar net” dedi.

Nurcan Sabur ise “Ben konuştum kendisiyle. Şu lahza da Amerika’da bir çocukluk arkadaşının evinde kalıyormuş Petek. Kiralık ev bakıyoruz diyor. Amacım burada kendime bir konut açıp çocuğumu burada büyütmek istiyorum diyor” dedi.

Seyhan Soylu ise “Arkadaşlar kız ruhunu toparlayıp arındıktan daha sonra gelecek ve Türkiye’nin çok kayda değer gazinosunda çıkmaya başlayacak. Sahnelere dönüyor tekrar. Buradan Can Tanrıyar’a sesleniyorum. Çek ellerini bundan böyle Petek’in üstünden. Kadının yuvası yıkıldı. Yıkılma sebebi Can Tanrıyar’ın hala unutamamış olmasıdır. Can Tanrıyar’ ın iki tane büyük aşkı vardır. Birincisi Petek Dinçöz ikincisi Seren Serengil’dir. Petek’in Reza Zarrab ile işi olmaz. Bir bomba daha patlatayım. Reza Türkiye’den bir birey ile birlikte olur. O da Azeri Günel’dir. Çünkü Günel’ in çok canını yakmıştı. Günel’e haber yolladı. Azerbaycan’da karşılıklı arkadaşları var. Günel affetmedi. Lakin Günel ile geçtiğimiz günlerde telefonla konuştu. Ola Ki Günel Reza’yı affedip önümüzdeki günlerde Amerika’ ya yerleşme planları yapabilir” derken Petek’in boşandığı eşi Serkan Kodaloğlu yayına telefonla bağlanarak hem bu konu hem de hakkında çıkan iflas etti haberleri ile ilgili tanımlama yaptı. 

Serkan Kodaloğlu “Bu meydana çıkan haberlerin dürüst olmadığını düşünüyorum. Petek kendi imkanlarıyla Amerika’ ya gitti. Oradan bir daire satın aldı Petek bayan. Buradaki evlerini sattı. Ben evini almasıyla ilgili bir takviye olmadım. Onun açık havada bedensel manevi bağlı ancak desteğim var” derken Nihat Doğan “Serkan işinle ilgili çok şeyler konuşuluyor. Konkordato duyuru edildi iflas etti dediler. Bunu da aydınlatır mısın?” diye sordu. Serkan Kodaloğlu “Benim şirketlerim var. Sıkıntı yaşadığım şirket bir parça başına. O da mobilya şirketi. Diğer şirketlerim devam ediyor. Herhangi bir sıkıntım yok. Değerli taş olan madenimin ise az önce ruhsatı gelmedi. Konu yargıda” dedi.

Tayyar Işıksaçan “Petek hanımın baştan sahneye dönme ricası gibi bir talebi iletti size. Bundan dolayı sizin karşı çıkmanız söz konusu oldu ve bu arzu bir us ayrılığı yarattı mı?” diye bir soru yöneltti. 

Kodaloğlu “Değil, ben hiçbir süre Petek Hanımın sanat hayatıyla ilgili bir kısıtlama yapmadım. Yalnızca gece kulüplerinde veya gece 12 den daha sonra açık olan bir yerde çalışmasına müsaade etmeyeceğimi söyledim. Onun dışarıda insanlar konserleri veya benzer yerlerde sahne almasına hiçbir şekilde müdahale etmedim etmem de.” diye yanıt verdi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/seyhan-soylu-petek-dincozun-kacmasinin-sebebi-can-tanriyardir-haberi-547953