Geçen Temmuz ayında Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile barıştığını duyuran Şeyma Subaşı YouTube kanalına geri döndü. Aldığı kararları takipçileriyle paylaşan Subaşı, keza aşk hayatıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

“İLİŞKİSİ OLAN IBIZA’YA GİTMESİN!”

Ibiza’da sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile bocaladıkları bir dönem geçirdiklerini itiraf eden Şeyma Subaşı, esprili bir dille, “İlişkisi olan Ibiza’ya gitmesin!” diye konuştu.

Subaşı sonra konuyla ilgili sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ibiza’nın böyle bir enerjisi var. Es Vedra’nın olduğu yer bermuda şeytan üçgeninin bir tanesinin olduğu yer deniliyor. Oradan dolayı olabilir. İnanılmaz bir enerjisi var fakat bununla beraber doğrusu çok ağır bir enerjisi var, o enerjiyi hissediyorsunuz; ayrıca iyi anlamda keza kötü anlamda. Biz fena hissettik çağrıda bulunmak istemiyorum lakin eğer zihniniz adaleli değilse bir tık bocalayabiliyorsunuz.”

“BENİ AİLEMDEN İSTEDİ”

Kısa bir süre önce sevgilisi ve ailesiyle Bodrum’da tatil yapan Şeyma Subaşı, anne ve babasının Mohammed Alsaloussi’yi fazla sevdiğini ve iyi anlaştıklarını söyledi. Sevgilisiyle Bodrum tatilinde daha fazla yakınlaştıklarını da gösteren Subaşı, “Medoo beni ailemden istedi” dedi.

“HERKES BİZİM DÜĞÜNÜMÜZÜ KONUŞACAK!”

Esprili bir dille, “Cümbür Cemaat izdivaç ne zaman diye soruyor. Izdivaç dek kafanıza taş düşsün!” diyen Şeyma Subaşı, “Şayet de evlendik… Nereden biliyorsunuz?” biçiminde konuştu. Subaşı ayrıca evliliğe amaç yüklemenin rasyonel olmadığını ima etti. Şeyma Subaşı, düğünü önce Ibiza’da yapmayı düşündüklerini ama çok fazla acele etmemek için iptal etme kararı aldıklarını söyledi.

Şu lahza için düğünü nerede yapacaklarını bilmediğini açıklayan Şeyma Subaşı, “Meedo bana, ‘Sana böylece bir nikah yapacağım ama bir sene baştan başa dünyadaki herkes bizim düğünümüzü konuşacak!’ dedi” biçiminde konuştu.

“MISIR DÜĞÜNÜ OLABİLİR”

Sakin bir nikah gerçekleştirmek istediğini söyleyen Subaşı, “Öyle bir hırsım değil arkadaşlar. Öyle zannediyorsunuz lakin sıfır aslında. Lakin Medoo heyecanlı, ben de heyecanlıyım. Nerede olacağını bilmiyorum ama Türkiye’de olacağını sanmıyorum, Ibiza’da da olmayacak. Şayet bir Darı düğünü olabilir” diye konuştu.

TÜRKİYE’DEN TANIŞIYOR

Bir ay sonra da Miami’ye taşınacağını duyuran Şeyma Subaşı, kızı Melisa’nın İstanbul’da eğitim göreceğini ve böylece onu ziyarete gitmek için her ay Miami ve İstanbul aralarında mekik dokuyacağını belirtti.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/seyma-subasi-dunya-dugunumuzu-konusacak-haberi-538524