İkinci evliliği için hazırlıklara başlayan Şeyma Subaşı, yine gündem yarattı. Kızı Melisa'yı kucağına aldıktan daha sonra Acun Ilıcalı ile 2017'de nikah masasına oturan genç kadın, boşanırken aldığı tazminatla da çok konuşuldu.

Şeyma Subaşı'nın Haziran'da evleneceği Mohammed Al Saloussi'nin 2 milyar dolarlık servetiyle 2020'de yayınlanan 'En Varlıklı Araplar' listesinde 18'inci sırada yer alması, sosyal medyayı karıştırdı.

Ilıcalı'da olduğu gibi evlenmeden önce gebe kalan ve bebeğini Aralık'ta kucağına alacağı konuşulan Şeyma, Twitter'da en fazla konuşulanlar listesindeydi.

bu vesileyle Mısırlı damadın, altı aydır aşk yaşadığı Şeyma Subaşı'na evlenmeden anlaşma imzalatacağı ortaya çıktı. Ailesinin isteğiyle oluşturacağı izdivaç sözleşmesiyle 2 milyar dolarlık servetini garanti altına alacak olan Mohammed Al Saloussi için "Şeyma'dan açıkgöz çıktı" yorumları yapıldı.

ÇITAYI YÜKSELTTİ

Şeyma'nın Acun Ilıcalı'dan daha sonra 2 milyar dolarlık serveti olan Mısırlı iş adamıyla evlenecek olması, "Zenginlik çıtasını git gide yükseltiyor" dedirtti.

KİTABA HAMLE!

Genç kadının 2019'da yazdığı 'Sadece Şeyma' isimli kitabı, Google'da günün en fazla aranan konularından biriydi. Şeyma için "Acaba kitapta zengin erkekleri nikah masasına oturtmanın yollarını anlatıyor mu?" esprileri yapıldı.

TAKVİM GAZETESİ

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/seyma-subasina-evlilik-sozlesmesi-sarti-haberi-532569