Bütün dünya Corona virüs'le çaba ederken Şeyma Subaşı, estetik peşine düştü.

Varlıklı sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile gösterişli yaşamına sürekli ve her anını Instagram'dan paylaşan Subaşı'nın 6 gündür hiç sosyal ağ paylaşımı yapmaması merak konusu olmuştu.

sosyal ağ fenomeninin estetik mağduru olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde ünlü yıldız Kim Kardashian'ın desteklediği kendisi gibi Ermeni asıllı estetisyen Dr. Simon Ourian'ın kapısını çalan Subaşı, burnundan estetik işlem geçirmişti.

SONU HÜSRAN OLDU

İstediği görünüme kavuşamayan 30 yaşındaki Şeyma Subaşı'nın burnunun yamukluğu konuşulurken ikinci bir haber geldi. Güzelleşmek için ünlü estetikçiye 160 bin dolar ödediği konuşulan Subaşı'nın burnu düştü.

üstelik bu yetmezmiş gibi popo estetiği yaptıran Subaşı'nın bu operasyonu da istediği gibi geçmemiş. 6 gündür hastanede olan Şeyma'nın psikolojik olarak bastırma yaşadığı konuşulanlar aralarında.

PARASIYLA REZİL OLDU!

Kim Kardashian doğru popüler olan Dr. Simon Ourian'a giden Begüm Neşe Saçan, Nil Bentürk ve Dila Tarkan gibi ünlülerimiz de pişman olmuştu. 

En ucuz işleme 3 bin dolar yani yaklaşık 24 bin TL bölge ünlü estetisyene dışarı giden Meryem Uzerli bin pişman olmuştu. Ece Erken de botoks yaptırdığı ünlü doktor nedeniyle bir ay yüzünü oynatamadığını açıklamıştı.

TAKVİM GAZETESİ

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/seyma-subasinin-burnunun-ardindan-poposu-da-dustu-haberi-530584