Sabahleyin Gazetesi'nden Metin Burmalı'nın haberine göre Yeşilçam'da 'Sezercik' adıyla belli bir zamanların ünlü çocuk oyuncusu Sezer İnanoğlu, 2013'te boşandığı eski eşi Ay Işığı Meral Baykasoğlu'nun, 12 yaşındaki görme engelli kızları Arzum Ayşe İnanoğlu'na fena davrandığı iddiası ile velayeti elde etmek için bir kere daha mahkemeye koştu. İnanoğlu, Baykasoğlu'nun kızına baskı uyguladığını ve kızının bu konuyla ilgili Beykoz Çocuk Ofis Amirliği'nde verdiği ifadesinde annesinin kendisine, "Git bundan böyle babanla yaşa seni istemiyorum" dediğini aktardı.

'KIZIM ŞİDDET GÖRÜYOR'

Arzum'un bir gözü kısmen görse de öteki gözünün yalnızca ışık alabildiğine dikkat çeken İnanoğlu, annesinin kızına tatmin edici ilgiyi göstermediğini, tersine kızının maddesel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia etti.

'DİRİ DİRİ MEZARA GİRDİM'

İnanoğu, kızının babaannesi Aysel İnanoğlu'na anlattıkları şeyler karşısında da tüylerinin diken diken olduğunu belirterek şöyle devam etti: "Kızımın anlattığına tarafından; annesinin evine getirdiği bir takım erkek arkadaşları, ona elle tacizde bulunmuş. Bunlar beni diri diri mezara soktu. Ben kızım için yaşıyorum. Onu cehennemden kurtarmak için mücadeleye devam edeceğim. Bu bir babanın çığlığıdır."

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/sezer-inanoglu-bosandigi-esine-velayet-davasi-acti-haberi-527694