MedyaRadar'da yer alan Aykırı'nın haberine göre Ankara'nın belli restoranlarından biri olan Tavacı Recep Artist'da çekilen fotoğrafta Sezgin Baran Korkmaz ve Avukatı Mehmet Demir masada hararetli bir söylev yapıyor.

Korkmaz'ın karşı oturan birey ise Yargıtay 7. Daire üyesi Tekman Savaş Nemli.

YARGITAY ÜYESİ OLDUĞUNU BİLMEDEN PAYLAŞTI

Fotoğrafı çeken ise AK Parti'ye yakınlığıyla tanıdık gazeteci Cengiz Şive. Vurgu sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta şu ifadeleri kullandı:

"Resim 24 Eylül 2020 tarihine ait. Yer Dikmen Vadisi Tavacı Recep Ressam. Sezgin Baran Korkmaz karşı oturan kişiyle hararetli bir diyalog içinde. O gün fotoğrafı paylaştığım Gazeteci arkadaşım @MustafaArst
SBK'nın kara para akladığını söylemişti ama bana rasyonel gelmemişti"

GÖRÜŞMEDEN SONRA YASAKLAR KALKTI VE KAÇTI

Görüşmeden 3 ay sonra Sezgin Baran Korkmaz hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı ile mal varlığına tedbir konulması ve yurtdışına çıkış yasakları kaldırıldı.

Yasakların kaldırılması ile birlikte yüklü miktarda parayla birlikte yurtdışına çıkış yapan SBK derhal ABD'nin talebiyle Avusturya'da esir bulunuyor.

SBK'nın Türkiye'ye iade edilip edilmeyeceği belirsizliğini korurken, Utah Başsavcılığı SBK'nın kara para aklayarak edindiği mülk varlıklarına el konulmasını Türkiye'den istek etti.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/sezgin-baran-korkmazin-birlikte-yemek-yedigi-isim-kim-cikti-haberi-534408