Show TV’den ters köşe bir dizi, Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin ilk fragmanı beğenildi!

SHOW TV ekranında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği ‘Gelsin Yaşam Bildiği Gibi’ dizisinden birincil tanıtım yayınlandı. Dizinin fragmanı sosyal medyada ilgi gördü. Henüz yayın tarihi belirlenmiş olmayan dizide güzel bir oyuncu kadrosu buluştu.

Çekimleri bütün hızıyla devam eden ve merakla beklenen dizinin ilk tanıtımında hikayenin sürpriz karakterleri başta seyirci karşısına çıktı. Tanıtımda Ertan Saban, Özge Özberk, Devir Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Özgü Delikanlı, Mustafa Açılan, Ayşe Kırca, Iftihar Özer, Sanem Babi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu, Furkan Murat Uğur da sürpriz karakterlerinden birincil ipuçlarını verdiler.

Yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği, proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait olan ‘Gelsin Yaşam Bildiği Gibi’, lekeli geçgüzel koku̧ini ardında bırakarak coğrafya öğretmeni olarak Karabayır Lisesi’ne atanan ve burada yolu ıslahevinden gelen beş gençle kesişen Sadi Payaslı’nın öyküsünü anlatacak.

Sadi Payaslı, sarsılmaz hak duygusu ile hayata bir sıfır geride başlamış bu gençlere kol kanat gerecek…

‘Gelsin Yaşam Bildiği Gibi’, yakında SHOW TV’de.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/show-tvden-ters-kose-bir-dizi-gelsin-hayat-bildigi-gibinin-ilk-fragmani-begenildi/1327803