Sabahleyin Gazetesi'nden Tolga Yanık'ın haberine göre uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen Ramazan Menek, 4 ay önce kıskançlık nedeni ile tartıştığı hamile eşi Tuba Menek'i ayak ve kalçasından bıçakla yaraladı.

Olaydan sonradan zanlı gözaltına alınıp "bilerek yaralama" suçundan tutuklandı. Bu olay üstüne Tuba Menek eşi hakkında 2 ay koruma tedbiri aldırdı. Ramazan Menek hakkında Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Oysa Tuba Menek iki duruşmada da "Bana ve çocuklarıma bakacak kimse yok. Hamileyim ve doğumuma az kaldı. Eşimi bağımsızlık bırakın. Ben onu affettim" dedi. Bunun üzerine Ramazan Menek, 28 Nisan günü görülen duruşmanın peşinde tahliye edildi.

KIZINI ALIP KAÇTI

3 gün önce cezaevinden çıkan Ramazan Menek, Karatay ilçesi Şems Tebrizi mahallesindeki eve geldi. Evde önceki gün eşi Tuba Menek ile sözde kıskançlık sebebiyle tartışmaya başladı. Kavga sırasında Ramazan Menek, mutfaktan aldığı bıçakla eşini kovalamaya başladı. 8 aylık gebe olan eşini banyoda yakalayan Ramazan Menek, kadını boğazından ve göğüs bölgesinden bıçaklayarak öldürdü. Eşinin cansız bedenini banyodan yatak odasına taşıyan Ramazan Menek, oturma odasındaki 2 yaşındaki kızı Gülay Menek'i de alarak evden kaçtı.

DÖNÜNCE YAKALANDI

Olay esnasında evde olan Ramazan Menek'in annesi Gülay Kâinat, kapıyı açıp, komşularından takviye istedi. İhbar üstüne eve gelen sıhhat ekibi yaptığı kontrolde Tuba Menek'in yaşamını yitirdiği belirledi. Cinayetin arkasından kaçan Ramazan Menek, olayın meydana geldiği eve gelince, bölgede yer alan Canice Ofis Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Katil zanlısının 2 yaşındaki kızını da beraberinde olay yerine getirdiği öğrenildi. Suç aleti bıçağı da bir otoparka sakladığı belirtildi.

'BENİ AFFET' DEMİŞTİ

Tuba Menek'in komşuları "Gencecik 8 aylık gebe, 1 ay daha sonra erkek çocuğu olacaktı. Ramazan daha önce eşini bıçakladığı için tutuklandı. Sonradan cezaevinden arayıp, 'Beni affet hazır, yeniden yapmayacağım' demiş. Tuba da 'Çocuklarım yetim kalmasın' diyerek mahkemede şikayetini geri çekince, Ramazan bağımsızlık kaldı" dedi.

Katil zanlısının bilerek yaralama, gasp, göstermek için uyuşturucu bulundurmak, taksirle yaralama, hırsızlık, güveni istismar etme, oto hırsızlığı gibi suçlardan kaydı olduğu öğrenildi.

Tuba Menek'in boynunda da severek evlendiği katil zanlısı eşinin isminin yazılı olduğu dövme bulunduğu kaydedildi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/sikayetini-geri-cektigi-kocasi-tarafindan-olduruldu-haberi-532079