Ocak ayında şef Hazer Amani'den boşanan şarkıcı Sıla, meşhur oyuncu İlker Kaleli ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak tutmaya çalışan çift, artık saklanmıyor.

Birlikteliklerini sosyal medyaya taşıyan çiftten Sıla, yeni single'ı 'Rüyanda Görsen İnanma'da kendisine yardım olan sevgilisi için duygusal bir mesaj paylaştı.

Oyunculuğun yanında müzikle de ilgilenen ve rol aldığı çoğu projenin şarkılarına sesiyle hayat veren İlker Kaleli, bu defa sevgilisi Sıla’nın yeni single’ı için stüdyoya girdi. Kaleli, bir takım şarkıların hem düzenlemesini yaptı, hem de yankı ve elektro gitarlarını çaldı.

Sıla, yeni single'ında emeği geçen Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve sevgilisi İlker Kaleli'ye şu sözlerle teşekkür etti:

Dünden bugüne ne heyecan!
Kaan, teşekkürler.
Emeği geçen bütün müzisyen arkadaşlarım, teşekkürler.
En derin teşekkür de sana sevgilim. Birlikte gördüğümüz bu rüya herhangi bir sabahtan uyandığımızda unutulabilecek gibi bir rüya değildi. Hatıramızı paylaşmış olmanın sevincindeyim. Benden çok emeğin var bu şarkıda. Yarattığın harikaların, ilhamın daim olsun.
Rüyanın bizce tabiri, bol miktarda inancıyla...
Artsın eksilmesin, taşsın dökülmesin.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/siladan-ilker-kaleliye-duygulandiran-tesekkur-haberi-541974