Sıla Türkoğlu ne kadar şanslı, Emanet dizisindeki başarı sırrı Kızılcık Şerbeti’ne de yansıdı!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu, yer aldığı Yemin ve Itimat isimli günlük dizilerle geniş bir hayran kitlesi kazandı. Ant dizisinde Suna ve ardından da Itimat dizisinde Seher olarak izlediğimiz oyuncu şimdi de Kızılcık Şerbeti isimli dizideki Doğa karakteri ile çok konuşuluyor.

Sosyal medyada hayranlarının mükemmel desteği ile aralıksız gündemde kalan, en fazla konuşulan bayan oyuncular listesinde uzun süredir ilk 10 içinde yer alan Sıla Türkoğlu, son 2 yıla az daha damgasını vurdu. Genç oyuncu, canlandırdığı zinde kadın karakterlerine bir yenisini daha ekleyecek.

Özellikle Itimat dizisindeki Seher karakteri ile fazla sevilen ve yurt dıştan da milyonlarca hayran kazanan bir isim Sıla Türkoğlu.. En önemli şanslarından birisi de kendisine sunulan rollerde kuvvetli kadın karakteri sergilemesi oldu. İzleyiciler de zaten ekranda böyle dinç kadın karakterleri görmek istiyor. Özellikle bayan dizi hayranları aralarında günlük dizilerde bu cins kadın karakterlerinin onları ekrana çektikleri gerçeği de Emanet dizisiyle bir kere daha anlaşılmıştı.

Hemen benzer bir kısmet da Kızılcık Şerbeti dizisiyle bir defa daha oyuncunun avunçlarının içine geldi. Acilen kendisini kanıtlama ve Doğa isimli karakter ile yeni deneyimler yaşama zamanı… 28 Ekim Cuma günü ilk bölümü yayınlanacak olan Kızılcık Şerbeti dizisindeki Doğa karakteri, idealist ve otoriter bir anne tarafından yetiştirilmiş, annesine eş mantıklı birisi…

Sıla Türkoğlu, Doğa karakteri ile kadın gücünü bir kez daha ekrana yansıtacak. Canlandırdığı karakter hakkında konuşan oyuncu, şunları söyledi:

“Doğa idealist bir annenin en büyük kızı. O da annesi gibi idealist, hayalleri olan, işine düşkün, enerjik bir bayan. Aslında fazla uçarı ve hayal dünyasında yaşamış biri olmasa da aşk her şeyin üstesinden gelir diye düşünüyor. Bakalım aslında pek mi olacak?”

Seküler bir ailede yetişen Doğa’nın üniversitede tanıştığı Fatih ile evlenmesi ve muhafazakar bir aileye gelin olarak gitmesinin hikayesi Kızılcık Şerbeti dizisinde anlatılacak.

Farklı kültürlerdeki iki farklı ailenin, ortak değerlere sahip olduğu gerçeği de hikayenin ilerleyen aşamalarında anlaşılacak. Sıla Türkoğlu, partneri Doğukan Güngör ile birlikte dizinin kilit noktasında bulunuyor.

Doğa karakterinin güçlü ve ayakları yere sağlam basan bir kadın karakteri olması da oyuncunun popülerliğine katkı maddesi yapacak gibi gözüküyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/sila-turkoglu-ne-kadar-sansli-emanet-dizisindeki-basari-sirri-kizilcik-serbetine-de-yansidi/1340378